Beoordelingen van Restaurant Lorenza Hilversum

Recente recensies

5.0
Piet
17 oktober 2021

De bestelling is telkens ca 20 tot 25 minuten later dan toegezegd. Dat is zeer hinderlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JK
17 oktober 2021

De bestelling werd keurig op tijd, voor de geplande tijd, bezorgd. En de pizza's waren lekker. Verder ook ruime keuze uit andere producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor
16 oktober 2021
Ali
7 oktober 2021
Jorien
2 oktober 2021

Altijd lekker pizza en op tijd bezorgd.

Joseph Lindemann
15 september 2021

Wij bestellen alleen hier italiaans, de kwaliteit is stabiel en de bezorging is snel.

Cee
14 september 2021

Zoals altijd superlekker en snel bezorgd.

Rick
12 september 2021
M
6 september 2021

Alles was helemaal naar wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Troost
27 augustus 2021
Norman kors
8 augustus 2021

Eten was weer lekker. Ik vond de pasta dit keer alleen beetje flauw en er zat minder pesto in dan vorige keer maar desalniettemin was het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
6 augustus 2021

Netjes bezorgd, lekker gegeten. Top dus!

Damian
3 augustus 2021

De pizza was opzich heerlijk, alleen had ik extra gehakt besteld en dit zat er niet op. Anders 5 - 5 ster. Bezorging was snel!

Marcel Lassche
31 juli 2021

ik dacht alleen shoarma te hebben besteld en ik krijg een pizza met shoarma wat niet de bedoeling was. met vriendelijke groet Marcel Lassche

Dorus
21 juli 2021

Echt super lekker😁👏

Van laar
18 juli 2021
Ellen van der Valk
17 juli 2021

Bestelling werd niet geleverd, na telefoontje van mij alsnog bezorgd. Pizza’s smaakten weer heerlijk!

Gerjo
8 juli 2021

De smaak en de service waren heel erg goed

Bert Kok
5 juli 2021

Heerlijke pizza’s en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmiranda
4 juli 2021

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
22 juni 2021

Heerlijk was het

Bart
19 juni 2021
Joyce Goossens
12 juni 2021

Heel lekker gegeten goede kwaliteit en prijs

Martine Foster
8 juni 2021
Olaf
31 mei 2021

Altijd een lekkere pizza en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olga
29 mei 2021

De pizza’s waren weer top!

Pauline
26 mei 2021

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd

Anoniem
23 mei 2021

Ik heb 16.30 besteld met als bezorgtijd 18.30 uur, zodat hij op tijd zou komen. Desondanks kwam de pizza 20 minuten verlaat aan (weliswaar met excuses). Dat is een verbeterpunt. De pizza zelf was heerlijk, maar let op: ze worden niet gesneden! Erg onpraktisch, gezien ik zelf geen pizza roller heb en het nogal onhandig is om zelf te snijden... Tip voor het restaurant: snij a.u.b. de pizza's vooraf, dat voorkomt frustratie!

Dennis
17 mei 2021

Lekkere pasta

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mireille
14 mei 2021

Pizza’s waren erg lekker en warm. Bezorging duurde 1 uur en 20 min, dat vonden we wel wat aan de lange kant.

maria
7 mei 2021

goed bezorgd, lekker gebakken, beter dan ooit!

M.troost
7 mei 2021

Was weer heel lekker

Helma
4 mei 2021

Weer super goed zoals altijd.

Dam
2 mei 2021

Je krijgt lekkere pizza's inclusief een broodje met kruidenboter. Ook met bezorgen zijn de medewerkers erg vriendelijk. Ik bestel graag bij Lorenza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannet
30 april 2021
Danique
29 april 2021

Al vaker hier besteld, altijd goed. Tagliatelle carbonara besteld. Lekker romig, bakje parmezaanse kaas erbij en lekkere kleine broodjes. Dessert ook lekker, en snelle bezorging. Eten was er binnen een half uur

Olga
29 april 2021

De pizza’s waren weer top. Bedankt en tot de volgende keer!

Cherish
28 april 2021

Dank voor de super snelle bezorging. Wij hebben weer genoten.

NN
28 april 2021

Heerlijke pizza's. Lekker warm en tijdig bezorgd. Prima!

Vera
28 april 2021

De pizza’s zijn altijd lekker! Goeie dunne bodem en lekker knapperig

kroon
28 april 2021

prima

Desiree
27 april 2021
Nel
27 april 2021

Prima kwaliteit en lekker snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigetta
27 april 2021

Prima pizza en lekker snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laar
26 april 2021

Heerlijke pizza lekker krokant, en een hele snelle bezorging. De eerste keer dat ik bij Lorenza een pizza besteld heb. Top mijn adres voor een pizza

R. Putters
26 april 2021
nn
19 april 2021

Heerlijk warme pizza en op de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chrissy
19 april 2021

Zoals altijd weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid verweij
18 april 2021

Het was weer heerlijk.

Mark
15 april 2021

Uitstekende bezorging, lekker eten! Wat wil je nog meer?

Demi
14 april 2021
Hilversum
12 april 2021
NN
12 april 2021

Lekkere warme pizza en ruim op tijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
11 april 2021

De pizza was weer super lekker en ook lekker warm. Het enige min puntje wat ik wel had gevraagd of jullie het in punten konden snijden dit was niet gebeurd.

Maarten
8 april 2021

Altijd lekkere pizza

goossens
6 april 2021

Wat een beestenweer in april, waar dat arme scootermeisje doorheen moest. Maar ze was punctueel en breed lachend. En Lorenza smaakte als altijd perfect!

Erik
5 april 2021

Ik had twee pizza's besteld, zijn optijd geleverd en waren lekker warm/heet bij aankomst en ze smaakte heerlijk.

Meryem
4 april 2021

We hadden eerder een keer besteld toen we voor een midweek in Kortenhoef verbleven. Het was binnen no time bezorgd, warm en super lekker. Vandaag toevallig weer langs Hilversum gereden dus toch maar weer besteld om mee te nemen. Het was 60 km daarna nog steeds warm, broodjes uit eigen keuken waren weer heerlijk en de pasta smaakte weer supergoed 👌🏻 Voor ons een vaste adres als we in Hilversum zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan van Cappellen
4 april 2021

Frans het eten was fantastisch de bezorging perfect hartelijk dank wij hebben genoten

Ronald
4 april 2021

Heerlijke pizza's! De kruidenboter bij de broodjes was helaas niet lekker, anders 5 sterren!

Anoniem
4 april 2021

Pizza Lorenza, gevraagd zonder champignons en in plaats daarvan paprika. Lekkere pizza, goed belegd, niet vet en goede bodem. Snelle bezorging op zaterdagavond, goed warm en nette en vriendelijke bezorgster. Al diverse keren besteld en altijd goed en zelfde kwaliteit!

nn
3 april 2021

Lekkere pizza. Goed warm en op tijd bezorgd

Arnela
1 april 2021

Heerlijke pizza’s en super snelle bezorging!

Merle
31 maart 2021

wederom fantastisch snel bezorgd, en van een Super smakelijke rijk belegde pizza mogen genieten. Fijn dat je kunt toevoegen wat je wil, en dat de toevoegingen nooit zuinig zijn. Applaus!

Jesse
31 maart 2021

De pizza was lekker, maar de tiramisu is ons minder bevallen. We hadden na het eten allebei last van onze maag.

Robert
30 maart 2021

Lekker, maar kon wel iets warmer!

Yvonne
27 maart 2021

De pizza’s zijn heerlijk. Gratis broodjes en kruidenboter erbij ook top. En supersnelle bezorging!

I.Wolters
27 maart 2021

Verrukkelijk. Snel gebracht. Goed verzorgd.

Klazina
27 maart 2021

Beter dan ooit !

nn
27 maart 2021

Een prima pizza, lekker warm en op tijd bezorgd

MT
23 maart 2021

Vier pizza s besteld, doen we vaker dit afgelopen jaar. Altijd heerlijk, alleen vandaag twee van de vier behoorlijke aangebrande plekken op de bodem, jammer, volgende keer beter hopen we.

Demi
21 maart 2021

Altijd lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nn
20 maart 2021

Heerlijke pizza, goed warm en op tijd gebracht. Klasse

Kok
19 maart 2021

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en goed warm. Ruim voldoende.

linda
18 maart 2021

Zoals altijd weer erg lekker.De lekkerste van Hilversum

JWG
15 maart 2021
Yvonne
15 maart 2021

Heerlijke pizza's! En nog nooit zo'n razendsnelle bezorging meegemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PR
14 maart 2021
Samangha
13 maart 2021

Eten was heerlijk.

Robert
13 maart 2021

Lekker en loeiheet!!

Jeannette
11 maart 2021

Super snel bezorgd dit keer. Erg tevreden

Niels
10 maart 2021

Pizza was er erg snel en de bezorger vriendelijk. Pizza was uitstekend! Perfect gebakken en heerlijk van smaak.

PR
7 maart 2021
Jelle
6 maart 2021
NN
6 maart 2021

Goed warme pizza en zeer snel geleverd. Prima!

Laila
4 maart 2021

Heerlijke pizza en snel en warm bezorgd

Anoniem
1 maart 2021

Pizza was helaas niet zo lekker als anders. Had extra artisjok besteld en er zaten er totaal maar 3 op. En duurde 70min voordat bestelling kwam (2pizzas)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
28 februari 2021
Smit
27 februari 2021

Pizza is altijd lekker. Meestal halen we deze zelf, want ervaring leert dat bezorging altijd erg lang duurt. Dit keer toch voor een bepaalde tijd en ruim van te voren, 5 pizza’s besteld om te bezorgen ivm bezoek en avondklok, maar helaas kwamen ze 25 minuten te laat. Ook waren er 2 niet juist; 1 kwam als salami ipv ananas, bij de ander ontbrak rucola en twijfel of het nou shoarma was ipv kipfilet... Maar goed, het blijven lekkere pizza’s. Ik zou wel de rand altijd afsmeren met knoflookolie (tip).

NN
27 februari 2021

Een heerlijke goed belegde warme pizza en op tijd bezorgd

Steven
25 februari 2021

Heerlijk eten en top service!

Merel Hoekstra
22 februari 2021

Beste pizzatent in Hilversum wat mij betreft! Altijd keurig op tijd bezorgd. Fijn dat je extra keuzes mag toevoegen op de goedwerkende eigen website, en de Pizza’s zijn echt zalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
21 februari 2021

Heerlijk gegeten. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
20 februari 2021

Perfecte pizza’s, zoals we al lang gewend zijn van Lorenza. De bezorging was precies op het gewenste tijdstip! Kortom: beter kan niet😀👍

Ali
18 februari 2021

Lekker en ook snel bezorgd.

Anna
17 februari 2021

Heerlijk gegeten !! Op de gewenste tijd werd het eten bezorgd👍🏻👍🏻👍🏻

francisca
17 februari 2021

keurig op tijd. Pizza s heerlijk. Tonijn salade aanrader.

goossens
16 februari 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!

Patricia
14 februari 2021

Al een paar keer onwijs lekker gegeten! Een lekker soepje en de pasta’s zijn echt bijzonder lekker. Enige puntje van aandacht is dat de kruidenboter bij de broodjes wat smakeloos is. Voor de rest top!

nn
13 februari 2021

Door grote drukte kwam de bestelling later aan. Hier hebben wij begrip voor. De pizza was weer goed warm en lekker

carla rubio
7 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. De porties zijn groot. Wij eten er 2 dagen van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marian
7 februari 2021

precies op tijd keurige bezorgster complimenten

Roy Van Delft
6 februari 2021

Alles was top

nn
6 februari 2021

Warme goed belegde pizza

Helma
6 februari 2021

Weer helemaal fantastisch !!!!

Ali
5 februari 2021

Was snel bezorgd en lekker goed warm. Mijn complimenten. Goede pizza.

rene
1 februari 2021

Pasta niet erg Italiaans....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joe
30 januari 2021

Prima en lekker snel.

Jeannette
28 januari 2021

Smaak was goed. de pizza helaas al vrij lauw bij aflevering dat vond ik wel erg jammer

Ed van Diggelen
28 januari 2021

We hebben genoten van een heerlijke pizza Calzone. Bezorging was ook perfect, want we hadden per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevuld, maar dat werd goed opgelost

Harts
24 januari 2021

Beetje later dan aangegeven, maar weer prima pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jp
24 januari 2021
Liesbeth
24 januari 2021

Wederom heerlijk en perfect op tijd. Voor herhaling vatbaar

NN
21 januari 2021

Warme pizza en op tijd bezorgd. Prima!

Helma
20 januari 2021

Snel bezorgt en fantastische pizza's. Een aanrader.

MT
19 januari 2021

Lekker eten, keurig op tijd!

Merel Hoekstra
16 januari 2021

Top tent! Supersnelle bezorging en de lekkerste pizza’s van de regio! Fijn dat je extra’s kunt bijbestellen en een fijne overzichtelijke eigen site. Mijn complimenten!

Sylvana
11 januari 2021

Super lekker eten, goed warm bij aankomst , vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan-Willem
11 januari 2021

Snelle bezorging en goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon Janssen Spierenburg
11 januari 2021

In één woord heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
10 januari 2021
Naomi
10 januari 2021

Snel bezorgd en super lekker gegeten!

Caroline
9 januari 2021

Heerlijke pizza. Op tijd bezorgd. En nog heet!

nn
9 januari 2021

Lekkere pizza. Keurig op tijd bezorgd en heerlijk warm

L.A.
8 januari 2021

Pizza margarita, klassieker! En nergens zo lekker als hier.

Spakman
8 januari 2021
Marcel
7 januari 2021

Bijzonder lekker en snel bezorgd

Justinahan Han
5 januari 2021

Best Italian food and quickest & great service ♡♡♡

Marjet
5 januari 2021

Lekkere pizza, goed warm, snelle levering en vriendelijke bezorger

NN
3 januari 2020

Heerlijk warme pizza en bezorgd zelfs binnen de aangegeven tijd. Prima!

Jan-Willem
31 december 2020

Super goed weer1

Jan-Willem
30 december 2020

Vlotte bezorging en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan-Willem De Jong van den Bran
27 december 2020

Lekker eten vlotte bestelling 🚚

J. Tolboom van Zuuk
25 december 2020

De bestelling werd exact om de gevraagde tijd bezorgd. Het was héérlijk. Ik had alleen grote gamba's verwacht. Maar ze waren wel erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Maar wel met wat meer gamba's😊

Justinahan Han
23 december 2020

Best service with excellent food♡

anoniem
19 december 2020

Prima pizza, goed warm en op tijd bezorgd

Theo
18 december 2020

perfect food en snelle levering altijd TOP !!

ASE Hoekstra
18 december 2020

We bestellen gewoonlijk via mijn partner, dus ook al was dit mijn 1e x; ik weet wel degelijk waar ik het over heb. BESTE PIZZA TOKO IN HILVERSUM! Waarom? smaakvol, Veel eigen toevoegingskeuzes & dit bedrijf is Altijd Meer dan op tijd! Vriendelijke bezorgdame ook vanavond weer. Dank

Jan-Willem
17 december 2020

Lekkere spaghetti

Misha
15 december 2020

Heerlijke pizza, snel geleverd. Mogen alleen wat warmer

andorra
15 december 2020

Super snel geleverd en goede kwaliteit

nn
12 december 2020

Prima pizza, lekker warm en op tijd bezorgd

Cb
10 december 2020

Was weer lekker.

Marco
8 december 2020

Irritant dat de pizza veel eerder wordt bezorgd dan gevraagd. Niet iedereen was al thuis

Kaz
7 december 2020

arrived quickly and food was great would order again

Marga
7 december 2020

Super lekker gegeten. En op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan-Willem
7 december 2020
nn
5 december 2020

Een heerlijke pizza en op tijd bezorgd

Janneke
3 december 2020

Superlekkere pizza’s, snel geleverd en nog heerlijk heet!

Matthijs
30 november 2020

Lekkere pizza & pasta, top bezorging!

NN
28 november 2020

Warme pizza. En royaal binnen de geplande tijd bezorgd

Liesbeth
27 november 2020

was weer heerlijk....en top op tijd

René
27 november 2020

Gewoon weer super lekker! 👍

Monique van Kooi
25 november 2020

De kwaliteit van het eten is top. Goede smaak, lekker warm. En de bezorging op het juiste tijdstip, en als de bezorger dan onverhoopt de pasta die ik besteld had was vergeten heeft hij dat razendsnel alsnog bezorgd. 👍

Cee
25 november 2020

Zoals altijd superlekker..zelfs zonder kruidenboter ;)

Matthieu
21 november 2020

Zoals eigenlijk altijd.... Heerlijke pizza, goed warm. Vriendelijke bezorging die ook prima op tijd was.

NN
21 november 2020

Prima kwaliteit pizza. Goed warm en op tijd gebracht

Jan-Willem
20 november 2020

Top!

T.Bosman
19 november 2020

Heerlijke pizza en mooi op tijd bezorgd. Ik bestel de pizza’s altijd bij Lorenza !

Rosalie
19 november 2020

Onze pizza’s kwamen keurig op tijd aan & waren zoals altijd heerlijk. Alla bolognese is echt mijn favoriet

Jan-Willem
17 november 2020

lekkere pizza

Anne
16 november 2020
RC
16 november 2020

Goede pizza zoals gebruikelijk. Maar ik ga de kipsalade niet nog een keer nemen. Heel veel kip en bijna geen salade. Bovendien vee te veel dressing naar mijn smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NN
14 november 2020

Een heerlijk warme pizza en op tijd bezorgd

Michelle
14 november 2020

Heerlijke pasta, op tijd klaar en goede service

Jan-Willem
4 november 2020

Goede salamipizza! Eerder bezorgt dan doorgegeven via de website.

Heidi
2 november 2020

Was weer heerlijk pizzaatje.

Marcel
31 oktober 2020
Jozik
28 oktober 2020

Keurig op tijd, prima pizza's

GT
28 oktober 2020

Lekker, op tijd geleverd. Tip: koerier graag pizzadozen niet aangeven, maar op de grond zetten ivm Coronaregels

Vincent
25 oktober 2020

Zoals elke keer was de pizza perfect van smaak en goed op temperatuur en op tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heeeel veel kaas
25 oktober 2020

Ik ben normaal superfan van jullie maar gisteren zat er echt teveel kaas op onze pizza’s. Hierdoor werd de bodem slap en was de blauwe kaassmaak overheersend. Maar hey, jullie zijn in ieder geval niet gierig! ;)

Fred
23 oktober 2020

Smaak was goed maar de bodem was erg zacht en nat. Al het garnituur zat ik het midden van de pizza. Wel snelle levering

Valery
22 oktober 2020

Heerlijke pizza’s, goed warm een leuke bezorger!!

Stefan
21 oktober 2020

Goed te eten en mooi optijd kunnen ophalen :)

Cee
21 oktober 2020

Heeeeeerlijke pizza weer! Bezorger snel en heel vriendelijk.

Amin
21 oktober 2020

2 calzones besteld en beide helemaal vol gestopt met ingrediënten die ik er niet op besteld had.

Suzanne
17 oktober 2020

Op de pizza 'lorenza' zat teveel ui waardoor dat erg ging overheersen. De rest van de smaak verdween erg naar de achtergrond. Bij de pizza Pollo speciale was dat het geval met de pijnboompitten. Vorige keer waren we enthousiaster over de bestelling en ik had dan ook echt zin in pizza. Jammer dat het dit keer zo tegenviel. Nu zullen we minder snel denken we bestellen een lekkere pizza.

nn
16 oktober 2020

Goede en warme pizza en op tijd bezorgd

Bram
11 oktober 2020
Martin
10 oktober 2020

Supersnel bezorgd, zeer smaakvol, voor redelijke prijs!

Rick
10 oktober 2020
NN
8 oktober 2020

Zeer snel bezorgde pizza en goed warm.

IC
8 oktober 2020

Excellent! Delicious

Bas
4 oktober 2020

Geweldig lekker gegeten weer. :)

Robert
3 oktober 2020

Tikkie lauw!

Ahmed
30 september 2020

Dank!

Edith
30 september 2020

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Nicole
27 september 2020

Top Pizza, fast delivery, Great Service

Olga
25 september 2020
Anoniem
25 september 2020

Prima pizza en lekker warm

Romeu
24 september 2020

Great as always

NN
21 september 2020

Heerlijk warme pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fernando
19 september 2020

Pizza's besteld, rijk belegd en bestelling was snel klaar. Klein minpuntje ze hadden de pizza's wat langer in de oven moeten laten staan omdat pizza's iets te vochtig waren. Maar ze waren erg lekker!

Ria
18 september 2020
Edwin
16 september 2020

Het eten was super de bezorging wel heel snel eigenlijk eerder dan dat ik had aangegeven maar dat mocht de pret niet drukken om er van te genieten 👍👍😄👌

Gj
14 september 2020

Prima, lekker gegeten

NN
14 september 2020

Binnen de tijd bezorgd en een heerlijk warme pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MT
9 september 2020

Heerlijk pizza. Vriendelijk meisje die bezorgt. Binnen de aangegeven tijd

NN
6 september 2020

Heerlijke warme pizza en keurig op tijd bezorgd

Olga
5 september 2020

Was weer top!

Olaf Kuijer
4 september 2020

Pizza's zijn super lekker.

Matthieu
31 augustus 2020

Weer heerlijk gegeten, bezorger was eerder dan verwacht en de pizza's waren (zoals altijd) goed warm bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
29 augustus 2020

Was weer heerlijk. Bezorging was bijna half uur later dan de vooraf aangegeven tijd. Maar hebben er niet minder van genoten.

Wilma
27 augustus 2020

Snelle service en heerlijk eten .

Gyunghwa Han
23 augustus 2020

Best delivery ever with friendly staff ♡♡♡

NN
22 augustus 2020

Prima pizza en supersnel bezorgd

Leo
20 augustus 2020

Werd netjes gebeld dat er met de bonnen iets was mis gegaan: storing aan t apparaat. Waardoor de bezorging vertraging op liep. Daarna z.s.m. geleverd.

NN
15 augustus 2020

Heerlijke, warme pizza. En volgens afspraak snel bezorgd

Peter
9 augustus 2020

super lekker en snel. Vlees is van prima kealiteit en de pasta's zijn erg lekker.

NN
8 augustus 2020

Hele warme pizza en zoals gewoonlijk op tijd bezorgd

Cornelisse
8 augustus 2020

Tijdens deze warme dagen makkelijk maar wel lekker eten ! Bezorging stipt op tijd !

Olga
2 augustus 2020

Was weer super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

..
26 juli 2020
nn
25 juli 2020

Lekkere warme pizza en zeer snel bezorgd

Olga
25 juli 2020

Heerlijke, royaal belegde, warme pizza’s.

MR
24 juli 2020

Gewoon heerlijke pizza’s!

Bart
20 juli 2020

De calzone was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NN
18 juli 2020

Warme pizza, op tijd bezorgd. Goede prijs/kwaliteit

Anoniem
11 juli 2020

Prima pizza. Goed warm en op tijd bezorgd

Paul
28 juni 2020

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Anoniem
27 juni 2020

Uitstekende pizza. Op tijd bezorgd en heerlijk warm.

Gert
27 juni 2020

Bezorging een kwartier eerder dan aangegeven en alsof ie zo een minuutje ervoor uit de oven kwam Zo heet 😁

M T
26 juni 2020
Niels
24 juni 2020

Erg lekkere pizza's en snelle bezorging! Binnen 15 min na bestellen waren de pizza's warm bezorgd! Super.

Rob
14 juni 2020

Heerlijke pizza’s, veel verse groenten, supersnel bezorgd!

Anoniem
13 juni 2020

Snelle bezorging, goede warme pizza

hjcrebel
2 juni 2020

We hebben met zijn 5-en genoten op het balkon en in de woonkamer (1,5 meter). Iedereen vond het lekker. Bedankt voor de service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DJ
30 mei 2020

Pizza’s waren smakelijk maar de rucola was vergeten en pizza’s waren niet echt warm meer bij aankomst

Anoniem
30 mei 2020

Bezorger was keurig op tijd. Warm en lekker gegeten

Danielle
29 mei 2020

Ik haal mijn pizza eigenlijk altijd hier en meestal is het heerlijk! Vandaag viel de kwaliteit en de service echter een beetje tegen. En juist op de dag dat ik online fooi toe kon voegen (en dat ook had gedaan). De pizza was erg vet en het bakje kruidenboter dat erbij zat zag er uit alsof het een dag in de zon had gestaan. Daarnaast hadden ze mijn verzoek om de pizza te snijden netjes gehighlight op het formulier, maar niet uitgevoerd. Ik zal hier zeker mijn pizza's blijven bestellen en hoop dat het een eenmalig foutje was.

Ank
27 mei 2020

De pizza werd mooi op tijd en warm bezorgd. Mooie verse ingrediënten .

Martin Snel
27 mei 2020

Heerlijke pizza's en snel bezorgd door zeer vriendelijke dame

Heleen van Kuilenburg
27 mei 2020

Het werd afgeleverd door 3 vrolijke meiden. Het smaakte heerlijk en was lekker warm....dát was ook de oorzaak dat de boter was gesmolten helaas.

Ingrid
25 mei 2020

We hebben weer heerlijk genoten van onze pizza. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
23 mei 2020

Heerlijke pizza's en supersnel bezorgd!

Paul v.d. Broek
17 mei 2020

Erg lekker eten en snelle bezorging, 15 minuten eerder dan aangeven, top!

Anoniem
16 mei 2020

Prima warme pizza. En snelle en vriendelijke bezorging

Ans
16 mei 2020

Top.werd mooi op tijd gebracht en het eten was heerlijk.als het straks weer mag komen we naar het restaurant

Anoniem
9 mei 2020

Warme pizza. Ruimschoots op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Monique
8 mei 2020

Pizza's waren heel lekker, goed warm en zeer vriendelijke en nette verzorgster

M. Biemans
6 mei 2020

Het was weer super

de vink
4 mei 2020

wij hadden een calzone met kip shoarma besteld. miste alleen de kip shoarma. verder erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Holdinga
4 mei 2020
Janneke
2 mei 2020

Lekkerste pizza van hilversum !

Brink
2 mei 2020

Héél erg lekker, vers en snel bezorgd. Wij bestellen altijd bij Lorenzo, dan weet je zeker dat je een echte verse pizza krijgt zoals het hoort.

Colin
1 mei 2020

Pizza's korsten droog en hard, helaas opnieuw in de oven geweest. Werden nm eerst een half uur te vroeg gebracht en toen was nog niet iedereen thuis, half uur later opnieuw gebracht maar naar ons idee opgewarmd. De smaak van het midden was wel goed

Hans
29 april 2020

Prima pizza's, prima bezorging

Gert
26 april 2020
Hans
24 april 2020

De bestelling is ons heel goed bevallen en gaan we zeker vaker doen. Het was snel geleverd en de kwaliteit van de Pizza's is echt heel veel beter dan de gewone fast food pizza bedrijven. Deze pizza waren zeer goed gevuld, vers en heerlijk van smaak. Dus de volgende keer bestellen we weer bij Lorenza. Met vriendelijke groeten Hans Lam

GT
17 april 2020

Prima

Matthieu
17 april 2020

De pizza's waren weer heerlijk, goed warm en zelfs veel eerder dan verwacht bezorgd.

Colin
15 april 2020
Bart
14 april 2020

Gemakkelijk op internet besteld, gemakkelijk extra topping erbij bestellen. Prijs service / kwaliteit pizza is dik in orde. Binnen 20 minuten kwam de pizza bij de voordeur. Op prime time avond eten. Ga ik zeker vaker doen

Harm
14 april 2020

Prima en lekker

van Donk
13 april 2020

Prima pizza goed belegd , knapperige bodem . Bezorging prima op tijd .

M.Biemans
12 april 2020

Weer een goede pizza Lorenza gehad.

Holdinga
11 april 2020

Heerlijke kaaspizza, nog lekker warm en vlot bezorgd.

Donker
6 april 2020

Was later dan gepland maar wel fijn dat er gebeld is dat bestelling later kwam. Dank daarvoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Holdinga
4 april 2020

Lekkere pizza. Snelle bezorging. Vriendelijke bezorger.

Robert
4 april 2020

Heerlijk!! Toetje ook!!

GJ
4 april 2020

Vier pizza s besteld, heerlijk gegeten. De pizza s waren wel 25 minuten te vroeg. Maar ja beter te vroeg dan te laat.

Felix
3 april 2020

Pizza’s waren lekker, maar ipv de vegetarische Primavera was er iets met salami geleverd. De pizza’s waren lauw.

Inge van Haren
30 maart 2020
M. Biemans
29 maart 2020

Weer super lekker.

Mar
23 maart 2020

Twee heerlijke pizza’s werden op de afgesproken tijd bezorgd. We hebben genoten. Toch een beetje uiteten. Succes met het doorgaan met de onderneming.. salut

Ingeborg
22 maart 2020
moi
21 maart 2020

Het was heel lekker

Mo
15 maart 2020

Heerlijke pizza👍🏼

Daniel
10 maart 2020

Eerste pizza die ik kreeg was steenkoud. Echter, toen ik belde was dit allemaal geen probleem en werd er direct een nieuwe gemaakt. Een foutje is snel gemaakt, de oplossing is het belangrijkste en dit deden ze geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen van Kuilenburg
7 maart 2020

TOP!!!!!!!!!

Sebastiaan
2 maart 2020

De pizza’s waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
22 februari 2020
Gideon
10 februari 2020
Heleen van Kuilenburg
6 februari 2020

Helaas, ondanks onze goede ervaring bij voorgaande bestellingen, was het deze keer niet echt lekker. Het was flauw en waterig... We kregen ook maar 2 broodjes (voorgaande keren ieder 2, dus 4) 1 kaas en 1,5 boter. Dit is (en blijft) zeker ons lievelingsgerecht en hopen dat het volgende keer weer zal zijn als vanouds.

Petra de Beij
6 februari 2020

Snelle bezorging, heerlijke pizza's!

Sebastiaan
27 januari 2020

De bestelling was netjes op tijd en de pizza’s waren goed op temperatuur. Helaas zijn de pizza bodems droger geworden dan wat wij van jullie gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.