Reviews from Restaurant Lorenza Hilversum

Recent reviews

5.0
Machiel
18 May 2024

Prima

Martin Ravenswaaij
10 May 2024

Ja heerlijk eten, maar ook perfecte bezorging want 17.45 IS 17.45

MvdB
6 May 2024

Gelukkig een pizzeria die ook (maandag)'s middags lekkere pizza's bezorgd, handig bij onze vergadering vandaag!

Ravenswaaij
27 April 2024

perfect frisse meloen met ham en heerlijke calzone

machiel sterling
25 April 2024

Spaghetti bolognese eenvoudig, maar heerlijk en op tijd

Floor
21 April 2024

er ontbraken ingrediënten en de pizza's was heel flauw van smaak. Normaal is dit echt anders.

P. Bimmel
21 April 2024

We hadden Tagliatelle met grote garnalen en knoflook besteld: een gerecht van Lorenza waaraan we verknocht zijn (waren?). Dit keer viel het tegen: er zaten geen tomaatjes in, minder knoflook dan anders - en er zat een groente in die er voorheen niet in zat: dun gesneden selderijstengel. Ik hoop dat dit eenmalig was en dat u snel terugkeert naar het oude, vertrouwde recept: mét (veel) knoflook en tomaatjes. En zonder selderij.

L
20 April 2024
machiel sterling
15 April 2024
Anoniem
13 April 2024

De pizza’s waren erg lekker!!

Jerry
8 April 2024

Top pizza, zeer snel en netjes bezorgd..Heel tevreden

Pater
30 March 2024
Monique
28 March 2024

Eten was koud,koerier had t niet netjes vervoerd,zooitje in pizza doos en pastabakje(was eruit gelopen) jammer!

Cee
24 March 2024

Altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

natascha
21 March 2024

Lorenza ken ik als één van de beste pizzeria's van Hilversum... helaas is de kwaliteit de laatste 4x dat ik er iets besteld een stuk minder. Pizza's zijn koud en droog. Jammer

Martin Ravenswaaij
14 March 2024

Het eten was voortreffelijk alleen de prosecco was afgeschaald van een Spumante naar een Frizzante

Cee
14 March 2024

Was weer heerlijk!

Karolina
10 March 2024

Pizza qutro frommagi was verbrand. Calamari was erg taai en hard en kon helemaal niet gegeten worden. Pizza Lorenza was perfect. Het is de eerste keer dat de kwaliteit minder was, meestal is alles perfect.

Berkhout
9 March 2024

Wederom zoals Italiaans hoort te zijn , bedankt

Sebas
2 March 2024

De temperatuur en smaak waren top!

Menno
2 March 2024

Alles lag naast de pizza in de doos, alsof de doos op zijn kant was vervoerd. Wel vriendelijke jongeman die dus nog wel wat geleerd moet worden

Daniella
7 February 2024

Snel geleverd maar de pasta bolognese was niet te eten! Smaakloos, amper gehakt. Zonde van ‘t geld helaas…

Edwin
20 January 2024

Ja wat moet ik nou nog toevoegen met 2x 5sterren het was heerlijk en ook op tijd dus er valt weinig toe te voegen .

Naomi
13 January 2024

De gerechten waren erg zout, waardoor we helaas beide ons gerecht niet op wilden eten. Ik denk dat de recepten erg lekker zijn, maar voor ons veel te zout hels.

Roos van der Linden
11 January 2024

Ik bestel bijna elke week bij jullie. 9 van de 10 keer wordt de bijbestelde cola niét meegeleverd en moet de bezorger heen & weer. Dit is echt heel vervelend en behoeft echt aandacht van de personen die de bestelling meegeven. Daarnaast was Margaritha vanavond meer een pizza met tomaat. Er was weinig kaas te vinden. Een tegenvaller.

Jan-Willem de Jong van den Brand
10 January 2024
Barry B
6 January 2024
Ilona Azar de Vlieger
5 January 2024
Mark
23 December 2023

Zoals altijd hartstikke lekker!

Nico
21 December 2023

Alles.prima

Ronald Welgemoed
10 December 2023

Duurde meer dan 2 uur voor de bestelling er was, was niet warm meer en was zeer matig van kwaliteit

Maaike
9 December 2023

De pizza was iets minder smaakvol dan normaal, misschien omdat er niet zoveel blauwe kaas op zat. Verder weer een perfecte pizza!

Wilma
8 December 2023

Heerlijke minestronesoep, die ook goed heet was bij bezorging. De bruschetta was ook heel lekker (het broodje was knapperig). Snelle levering door een aardige bezirging. Kwaliteit/prijsverhouding is prima.

Bianca
3 December 2023

Vrij lang gewacht, maar het was zaterdagavond dus te verwachten. Echter, lasagne aangebrand en hard en daarnaast bakje voor de helft gevuld. Dit ben ik niet gewend van Lorenza

Marcel
3 December 2023
Richard
2 December 2023

Wederom heerlijk & warm gegeten!

Eric Voorsluijs
28 November 2023

Goede pizza en nette bezorging. Miste alleen de knoflook.

Monique
27 November 2023

Pizza's goed belegd en gevuld, smaakte goed. En bezorgd op de aangegeven tijd. 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Boonstra
25 November 2023

Lekkere pizza’s en de kapsalon is hier ook een aanrader

F
25 November 2023

Altijd lekkere pizza en vriendelijke bezorging. Onze go-to pizzeria in Hilversum !

Sebas
24 November 2023
Bart
18 November 2023

Erg lekker.

Helma
17 November 2023

Eten was fantastisch. Biertje vergeten af te geven maar snel nageleefd met 1 extra.

Lieselotte Walet
17 November 2023

Heerlijke pizza's en goede bezorgtijd :)

Kees & Ina Brugemann
11 November 2023

Kwaliteit en op tijd👍👍

Jan-Willem de Jong van den Brand
8 November 2023

Was netjes voor de geschatte tijd bezorgd, bezorger vriendelijk. En de spaghetti was erg goed. Goede saus...

Karolina
28 October 2023
Jo
21 October 2023

Top!

Helaas had men mijn Cola vergeten te leveren. Is na het bellen hierover alsnog geleverd.
13 October 2023

Wat men besteld heeft laten controleren bij aflevering.

Richard
13 October 2023
Edwin
7 October 2023

Het was weer heerlijk en ook op tijd

Peter
6 October 2023

Goede pizza’s maar dit is al de tweede keer dat de pizza’s meer dan 1,5uur na de bestelling zijn bezorgd en een half uur na de bevestigde leveringstijd.

Kees & Ina Brugemann
29 September 2023

Heerlijk gegeten, op tijd geleverd. Prijs kwaliteit uitstekend.

Jack en José
21 September 2023

Pizza’s waren lauw/koud en 45 minuten later dan beloofd. Na ze te hebben warm gemaakt waren heerlijk van smaak

Tineke
21 September 2023

Prachtig op tijd bezorgd en de pizza’s waren verrukkelijk!

Gan
21 September 2023

Gemiddeld bestellen wij een per 3 weken, en ook deze keer weer 10 uit 10 punten. Supersnel afgeleverd aan de deur. Keurig verpakt. Heel smaakvol en niet te zout, wat bij andere restaurants vaak wel is. Perfecte porties. Wij hopen nog lang van Lorenza te genieten!!

Edwin
17 September 2023

Ik zou het voor dit moment niet weten

MD
12 September 2023

Lekkere pizza’s, op tijd (iets eerder) bezorgd.

Jan Cees
12 September 2023

Snel, prima kwaliteit.

Rob
12 September 2023

Pizza was lekker maar niet in stukken gesneden, of had ik dit moeten aangeven?

Tineke
11 September 2023

Heerlijke pizza’s. Echt een aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guus
3 September 2023
Frits
29 August 2023
Richard
21 August 2023

Pizza's zijn altijd top .en bezorging altijd optijd en super vriendelijk . En de tiramisu is ook een aanrader.

Hans
17 August 2023

Pizza bijna uur te laat. Een ingevallen koude calzone shoarma zonder knoflook saus. Ik heb ze beter gehad van jullie maar dit was een echt dikke tegenvaller. Als het later wordt is het niet erg maar laat het dan weten. Ik kreeg sterk de indruk dat deze koude taaie pizza al een dik half uur onderweg was. Meer dan de helft weggegooid.

A Mokhtar
4 August 2023

Als van ouds super lekker! Dank

JW
30 July 2023
Frits
30 July 2023

Toppings half bedekt op pizza door niet recht houden doos

Sebas
23 July 2023

De smaak is goed als altijd, maar de pizza is niet goed op temperatuur bij bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henny Hilhorst
23 July 2023

Pizza s waren niet warm. Smaak was goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adrian
21 July 2023

Pizzas are super delicious, good price and delivery is fast.

Robert
18 July 2023

Heerlijk en lekker heet nog!

Ava
1 July 2023

Om 6 uur op een zaterdagavond besteld en het werd al in 30 min bezorgd! Super snel. De pizza was warm en erg lekker, voor een goeie prijs. Ik ben tevreden.

Quint
25 June 2023
Rik
1 June 2023

Pizza's zijn altijd goed en super lekker .bezorging is altijd optijd .en super vriendelijk en leuk 😉😊

Daniëlle
30 May 2023

Pizza’s om 20 uur besteld. Waren er al om 1930. Maar ik was nog niet thuis! Tonijnpizza heb ik daar vaker gegeten en deze keer echt minder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Jansen
28 May 2023

Ik heb vanavond een heerlijke vegetarische pizza gegeten. En met zelf ophalen 15% korting. Zoveel lekkerder dan heel veel anderen bieden.

Steven
7 May 2023

Het was super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris Fris
7 May 2023

Prima! Lekker en snel bezorgd. Top dat je mail krijgt met aankomsttijd van de bezorger. Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.J.van den Berg
4 May 2023
Ebbo Ruiter
3 May 2023

Veel te laat en de Calzones waren koud.

Van den beemt
1 May 2023

Heerlijk en mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guus
23 April 2023

De kwaliteit was weer ouderwets goed. De bezorging ongekend vlot.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Markwin Petrus
22 April 2023

Eten was erg lekker, bij pasta pesto pollo helaas de pijnboompitten vergeten.

Robert
22 April 2023

Precies zoals op de pizzadoos vermeld staat: Warm Vers Heerlijk En van mij: keurig op tijd!

Harmen
17 April 2023

De Calzone was er sneller dan gepland en groter dan verwacht. Als stevige eter was dit zelfs een kleine uitdaging, maar zeker lekker!

Marjon
13 April 2023

Pizza was niet warm.

Ferry
9 April 2023

Heerlijke pizza's

Marc
6 April 2023

Waren weer heerlijke pizza's.👍

Marijke
5 April 2023

Normaal gesproken ben ik erg te spreken over er kwaliteit van het eten. Daarom komen we ook terug bij jullie. Maar wat er gisteren is geleverd is echt een verschil met normaal. De korst was verbrand en ontzettend droog. Waardoor de hele pizza slecht was en niet lekker was. Ik heb op dat moment niet geklaagd want de pizza's waren ook voor de kinderen die er niet over klaagden. maar als tijd niet had uitgemaakt dan had ik gebeld met een klacht. Ik vermoed dat iemand de pizza's heeft gemaakt die het aan het leren was. Mocht dat nog eens voorkomen controleer dan even of het wel de kwaliteit heeft die jullie normaal leveren. Ik zie graag verbetering Lorenza

Helma
20 March 2023

Was prima.

Nvt
19 March 2023
Rick
5 March 2023

De pizza calzone was heerlijk en goed gevuld

Tanja
2 March 2023

Heerlijke pizza, snel bezorgd. We hebben weer gesmuld.

Marja
5 February 2023

Het was weer heerlijk en snel en goed warm bezorgd. Jammer dat je online geen fooi kunt geven, had geen contant geld in huis.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
4 February 2023
Anoniem
27 January 2023

Was na een klacht. Heel goed gedaan.

Ruinen
16 January 2023

Geweldig !

Theo
8 January 2023

Bestelling kwam 15 minuten te laat en was ontzettend koud. Het leek wel alsof hij niet goed gebaken was, alleen een paar minuten in de oven.

GJ
4 January 2023

We hadden Insalata di pollo maar er was geen zelfgemaakte dressing honing mosterdsaus toegevoegd. Dus een kale salade zonder smaak. Pasta bolognese zag er niet uit. Saus was boven op de pasta ‘gegooid’ . Zo jammer want we hebben eerder wel beter gehad.