Avaliações de Restaurant Lorenza Hilversum

Avaliações recentes

5.0
Guus
24 setembro 2022

Heerlijke lasagne en keurig op tijd bezorgd.

Sebas
21 setembro 2022

Snel bezorgd, smaakt goed, maar mag wel wat meer tomatensaus op de pizza.

Tanja
4 setembro 2022

Volgende keer pizza platter vervoeren, kaas was naar 1 hoek verschoven 😉

Ingeborg paets
3 setembro 2022

De bezorging was veelste vroeg 35 minuten. Ze kwam 18.10 en had 18 45 gezegd

Terugkerende klant
5 agosto 2022

De pizza's zijn altijd lekker en worden goed warm bezorgd door een nette bezorger/ster. Heel tevreden en bestel als ik een pizza wil in Hilversum altijd bij Lorenza.

Friso
5 agosto 2022

Fijn om rechtstreeks bij het restaurant te kunnen bestellen! Pizza’s waren er snel en waren lekker!

Troost
29 julho 2022

Hele vriendelijke jongen. Moest 2 keer terugkomen omdat de bestelling niet compleet was.

Marilyn
28 julho 2022

Had wel iets mee a la crème mogen zijn, smaak is verder goed

Ewald Kooijman
25 julho 2022

Echt Top! geen fluffie bodem maar Pizza zoals een pizza hoort te zijn. en de bezorging was nog 20 minuten eerder dan aangegeven . en hij was ook goed warm. dus helemaal goed en niets te klagen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L
24 julho 2022

Normaal groot fan van Lorenza, maar deze keer viel het echt tegen. Bijv. Kip was doorbakken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sheila
22 julho 2022

Heerlijke, rijk belegde pizza's en keurig op tijd bezorgd! 👍

Cee
22 julho 2022
Richard Wortel
9 julho 2022

Pizza's werden precies op tijd afgeleverd! Chapeau! De pizza's opzich waren prima van kwaliteit, precies zoals we die al jaren gewend zijn.... alleen..... de temperatuur...... Ze waren lauw en dat is jammer....

Robert
27 junho 2022

Pico bello !!

Hanny Splint
23 junho 2022

De toast was een aangename verrassing. Er zat veel smaak aan de kappertjes waren heerlijk zacht.

Edith Volkering
15 junho 2022
Eef
7 junho 2022
Tanja
31 maio 2022

Top, kwam goed warm aan en hebben lekker gegeten.

Bosch
29 maio 2022

Er wordt een tijd gegeven dat de bestelling bij ons zou zijn. Bijna 45 minuten en 2 telefoontjes later waren er eindelijk 2 pizza's. Helaas waren deze lauw en zat het drank van het huis voor het lange wachten er ook niet bij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hagen
27 maio 2022

Bezorging was zeer goed. Binnen een uur hadden we ons eten. De pizza calzone was helaas koud en de groente binnenin nog rauw. De pasta was wel warm maar niet erg op smaak. Jammer, want de voorgaande keren was het eten wel echt goed.

Ilona
26 maio 2022

Kwaliteit altijd goed en bezorging prima op tijd aangegeven

Robert
23 maio 2022

Prima! Mooi op tijd en lekker heet nog!

L
17 maio 2022

Eten was koud en zat geen kaas bij. Wel een gesmolten b&j ijsje die we niet hadden besteld.

Van der linden
13 maio 2022

Wanneer de pizza goed is is het ook echt een prima pizza. Maar.. het is nu een aantal keer voor gekomen dat de pizza keihard aangekomen is koud en compleet door gebakken ( net alsof de pizza van de dag ervoor opgewarmd is ) met aangebrande kaas plekken. De eerste keren dacht ik zal een keer kunnen gebeuren laat maar volgende keer beter, 3 weken geleden gebeurde het weer en heb ik de pizza met de bezorger mee terug gegeven. Dit werd keurig opgelost door jullie. Maar vanavond was de pizza wederom keihard en door gebakken en aangebrand en dit was dan dus ook voor mij de laatste keer

Anoniem
28 abril 2022

Snelle bezorging en heerlijke pizza! Onze favo pizzeria!

Niels
25 abril 2022

Heerlijke pizza weer. Snel en vriendelijk bezorgd!

Bart
15 abril 2022

Ik bestel al mijn hele leven bij lorenza, altijd super goede pizza’s. Helaas ben ik niet tevreden over de laatste 2 bestellingen. Er zit heel weinig kaas op de pizza Margherita en hij was bijna koud toen de pizza bezorgt werd.

mbv
14 abril 2022

Keurig op tijd, positief verrast over de hoeveelheid groente, zeker hoeveelheid artisjok!

Grace
11 abril 2022

Bezorging was vroeger dan aangegeven, altijd een pluspunt. Kwaliteit was weer goed en hoeveelheid toppings ook. Heerlijk genoten van de Pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pia
8 abril 2022
B
7 abril 2022

Lekkere pizza’s

Marc
5 abril 2022

De pizza's waren lekker maar...het is zo ondertussen normaal geworden dat de bezorging verkeerd gaat. Deze keer were de knoflooksaus vergeten. Dat betekend: Pizza warm proberen te houden in de oven, niet samen eten en een stuk irritatie. Ook zijn de pizza's overduidelijk een stuk kleiner geworden. Ook een manier om meer te verdienen. Niet zo gek dat we steeds minder hier bestellen.

Pia
31 março 2022
Diana
28 março 2022
Mira
12 março 2022

Lekkerste pasta maar geen pijnboompit te bekennen. Yammie

H Band
9 março 2022
Anoniem
27 fevereiro 2022

Snelle bezorging en lekkere pizza’s!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J-W
16 fevereiro 2022

Prima spaghetti Bolognese

Arthur Simonse
15 fevereiro 2022

Wederom prima! Helaas was het potje met (warme) tomatensaus voor over de Calzone niet meegegeven. Daarentegen wel vier potjes met smeersels voor op de broodjes. En dat was wel weer een beetje teveel van het goede.

Mariëlle de Groot
13 fevereiro 2022

De extra stokbroodjes met kruidenboter ontbraken maar de pizza’s waren weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tgo
1 fevereiro 2022

Super snel bezorgd en de pasta was heerlijk !

pr
31 janeiro 2022
D. Rijnders
29 janeiro 2022

De pizza was niet meer warm, helaas. Daardoor veel minder lekker. Moet er wel bij vermelden dat het de eerste keer is dat dit het geval was.

Gwen
21 janeiro 2022
Peter
20 janeiro 2022

Lekker, niet te zout (wat vaak bij pizza helaas wel zo is). Snel bezorgd.

B
15 janeiro 2022

Pizza’s waren echt super lekker. Niet te droog, niet te vet, écht goed! Bezorging duurde lang, echt 80 minuten ofzo. Maargoed het was ook een vrijdag avond dus kan gebeuren. Echt een aanrader!

Edwin
9 janeiro 2022

Nvt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim Buskruid
9 janeiro 2022
Romeo
9 janeiro 2022
Cee
4 janeiro 2022
Dennis Bosheck
3 janeiro 2022

Lekkere pasta, vlot geleverd en nog lekker heet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Astrid
2 janeiro 2021

De tomatensoep was zooooooo lekker, daar had ik nog wel meer van willen hebben. De calzone was ook super smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Justinahan
2 janeiro 2021
Sjar
27 dezembro 2021

Heerlijk was de lasagne wederom!! Snelle bezorgtijd. Top!!

Lonneke
19 dezembro 2021

Alles was prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan-Willem
17 dezembro 2021

Zelf afgehaald en stond netjes klaar

Tina
16 dezembro 2021
Bert van der Straten
6 dezembro 2021

Alles was prima in orde!

henk
3 dezembro 2021

het was weer lekker

Cee
29 novembro 2021

Zoals altijd superlekkere pizza en vriendelijke bezorger.

Nadieh
28 novembro 2021
Brigitte
25 novembro 2021

De bestelling was wat laat, maar er werd netjes vanuit het restaurant gebeld dat ze onderweg waren. Pizza’s en de pasta waren weer heerlijk!

Edith
22 novembro 2021
Mark
19 novembro 2021

Heerlijke pizza, super snelle bezorging

Gyunghwa Han
10 novembro 2021

Best Italian food with quickest delivery ♡♡♡

VvanSamkar
5 novembro 2021

Heerlijk gegeten, tiramisu was een waardige afsluiter van een lekkere maaltijd.

JK
17 outubro 2021

De bestelling werd keurig op tijd, voor de geplande tijd, bezorgd. En de pizza's waren lekker. Verder ook ruime keuze uit andere producten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Floor
16 outubro 2021
Ali
7 outubro 2021
Jorien
2 outubro 2021

Altijd lekker pizza en op tijd bezorgd.

Joseph Lindemann
15 setembro 2021

Wij bestellen alleen hier italiaans, de kwaliteit is stabiel en de bezorging is snel.

Cee
14 setembro 2021

Zoals altijd superlekker en snel bezorgd.

Rick
12 setembro 2021
M
6 setembro 2021

Alles was helemaal naar wens

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam Troost
27 agosto 2021
Norman kors
8 agosto 2021

Eten was weer lekker. Ik vond de pasta dit keer alleen beetje flauw en er zat minder pesto in dan vorige keer maar desalniettemin was het lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wil
6 agosto 2021

Netjes bezorgd, lekker gegeten. Top dus!

Damian
3 agosto 2021

De pizza was opzich heerlijk, alleen had ik extra gehakt besteld en dit zat er niet op. Anders 5 - 5 ster. Bezorging was snel!

Dorus
21 julho 2021

Echt super lekker😁👏

Van laar
18 julho 2021
Ellen van der Valk
17 julho 2021

Bestelling werd niet geleverd, na telefoontje van mij alsnog bezorgd. Pizza’s smaakten weer heerlijk!

Gerjo
8 julho 2021

De smaak en de service waren heel erg goed

Bert Kok
5 julho 2021

Heerlijke pizza’s en snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esmiranda
4 julho 2021

Het was heerlijk!

Esther
22 junho 2021

Heerlijk was het

Bart
19 junho 2021
Joyce Goossens
12 junho 2021

Heel lekker gegeten goede kwaliteit en prijs

Martine Foster
8 junho 2021
Olaf
31 maio 2021

Altijd een lekkere pizza en keurig op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Olga
29 maio 2021

De pizza’s waren weer top!

Pauline
26 maio 2021

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd

Anoniem
23 maio 2021

Ik heb 16.30 besteld met als bezorgtijd 18.30 uur, zodat hij op tijd zou komen. Desondanks kwam de pizza 20 minuten verlaat aan (weliswaar met excuses). Dat is een verbeterpunt. De pizza zelf was heerlijk, maar let op: ze worden niet gesneden! Erg onpraktisch, gezien ik zelf geen pizza roller heb en het nogal onhandig is om zelf te snijden... Tip voor het restaurant: snij a.u.b. de pizza's vooraf, dat voorkomt frustratie!

Dennis
17 maio 2021

Lekkere pasta

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mireille
14 maio 2021

Pizza’s waren erg lekker en warm. Bezorging duurde 1 uur en 20 min, dat vonden we wel wat aan de lange kant.

maria
7 maio 2021

goed bezorgd, lekker gebakken, beter dan ooit!

M.troost
7 maio 2021

Was weer heel lekker

Helma
4 maio 2021

Weer super goed zoals altijd.

Dam
2 maio 2021

Je krijgt lekkere pizza's inclusief een broodje met kruidenboter. Ook met bezorgen zijn de medewerkers erg vriendelijk. Ik bestel graag bij Lorenza.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeannet
30 abril 2021
Danique
29 abril 2021

Al vaker hier besteld, altijd goed. Tagliatelle carbonara besteld. Lekker romig, bakje parmezaanse kaas erbij en lekkere kleine broodjes. Dessert ook lekker, en snelle bezorging. Eten was er binnen een half uur

Olga
29 abril 2021

De pizza’s waren weer top. Bedankt en tot de volgende keer!

Cherish
28 abril 2021

Dank voor de super snelle bezorging. Wij hebben weer genoten.

NN
28 abril 2021

Heerlijke pizza's. Lekker warm en tijdig bezorgd. Prima!

Vera
28 abril 2021

De pizza’s zijn altijd lekker! Goeie dunne bodem en lekker knapperig

kroon
28 abril 2021

prima

Desiree
27 abril 2021
Nel
27 abril 2021

Prima kwaliteit en lekker snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brigetta
27 abril 2021

Prima pizza en lekker snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laar
26 abril 2021

Heerlijke pizza lekker krokant, en een hele snelle bezorging. De eerste keer dat ik bij Lorenza een pizza besteld heb. Top mijn adres voor een pizza

R. Putters
26 abril 2021
nn
19 abril 2021

Heerlijk warme pizza en op de afgesproken tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chrissy
19 abril 2021

Zoals altijd weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid verweij
18 abril 2021

Het was weer heerlijk.

Mark
15 abril 2021

Uitstekende bezorging, lekker eten! Wat wil je nog meer?

Demi
14 abril 2021
Hilversum
12 abril 2021
NN
12 abril 2021

Lekkere warme pizza en ruim op tijd bezorgd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
11 abril 2021

De pizza was weer super lekker en ook lekker warm. Het enige min puntje wat ik wel had gevraagd of jullie het in punten konden snijden dit was niet gebeurd.

Maarten
8 abril 2021

Altijd lekkere pizza

goossens
6 abril 2021

Wat een beestenweer in april, waar dat arme scootermeisje doorheen moest. Maar ze was punctueel en breed lachend. En Lorenza smaakte als altijd perfect!

Erik
5 abril 2021

Ik had twee pizza's besteld, zijn optijd geleverd en waren lekker warm/heet bij aankomst en ze smaakte heerlijk.

Meryem
4 abril 2021

We hadden eerder een keer besteld toen we voor een midweek in Kortenhoef verbleven. Het was binnen no time bezorgd, warm en super lekker. Vandaag toevallig weer langs Hilversum gereden dus toch maar weer besteld om mee te nemen. Het was 60 km daarna nog steeds warm, broodjes uit eigen keuken waren weer heerlijk en de pasta smaakte weer supergoed 👌🏻 Voor ons een vaste adres als we in Hilversum zijn!

jan van Cappellen
4 abril 2021

Frans het eten was fantastisch de bezorging perfect hartelijk dank wij hebben genoten

Ronald
4 abril 2021

Heerlijke pizza's! De kruidenboter bij de broodjes was helaas niet lekker, anders 5 sterren!

Anoniem
4 abril 2021

Pizza Lorenza, gevraagd zonder champignons en in plaats daarvan paprika. Lekkere pizza, goed belegd, niet vet en goede bodem. Snelle bezorging op zaterdagavond, goed warm en nette en vriendelijke bezorgster. Al diverse keren besteld en altijd goed en zelfde kwaliteit!

nn
3 abril 2021

Lekkere pizza. Goed warm en op tijd bezorgd

Arnela
1 abril 2021

Heerlijke pizza’s en super snelle bezorging!

Merle
31 março 2021

wederom fantastisch snel bezorgd, en van een Super smakelijke rijk belegde pizza mogen genieten. Fijn dat je kunt toevoegen wat je wil, en dat de toevoegingen nooit zuinig zijn. Applaus!

Jesse
31 março 2021

De pizza was lekker, maar de tiramisu is ons minder bevallen. We hadden na het eten allebei last van onze maag.

Robert
30 março 2021

Lekker, maar kon wel iets warmer!

Yvonne
27 março 2021

De pizza’s zijn heerlijk. Gratis broodjes en kruidenboter erbij ook top. En supersnelle bezorging!

I.Wolters
27 março 2021

Verrukkelijk. Snel gebracht. Goed verzorgd.

Klazina
27 março 2021

Beter dan ooit !

nn
27 março 2021

Een prima pizza, lekker warm en op tijd bezorgd

MT
23 março 2021

Vier pizza s besteld, doen we vaker dit afgelopen jaar. Altijd heerlijk, alleen vandaag twee van de vier behoorlijke aangebrande plekken op de bodem, jammer, volgende keer beter hopen we.

Demi
21 março 2021

Altijd lekker :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

nn
20 março 2021

Heerlijke pizza, goed warm en op tijd gebracht. Klasse

Kok
19 março 2021

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en goed warm. Ruim voldoende.

linda
18 março 2021

Zoals altijd weer erg lekker.De lekkerste van Hilversum

JWG
15 março 2021
Yvonne
15 março 2021

Heerlijke pizza's! En nog nooit zo'n razendsnelle bezorging meegemaakt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

PR
14 março 2021
Samangha
13 março 2021

Eten was heerlijk.

Robert
13 março 2021

Lekker en loeiheet!!

Jeannette
11 março 2021

Super snel bezorgd dit keer. Erg tevreden

Niels
10 março 2021

Pizza was er erg snel en de bezorger vriendelijk. Pizza was uitstekend! Perfect gebakken en heerlijk van smaak.

PR
7 março 2021
Jelle
6 março 2021
NN
6 março 2021

Goed warme pizza en zeer snel geleverd. Prima!

Laila
4 março 2021

Heerlijke pizza en snel en warm bezorgd

Anoniem
1 março 2021

Pizza was helaas niet zo lekker als anders. Had extra artisjok besteld en er zaten er totaal maar 3 op. En duurde 70min voordat bestelling kwam (2pizzas)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annette
28 fevereiro 2021
Smit
27 fevereiro 2021

Pizza is altijd lekker. Meestal halen we deze zelf, want ervaring leert dat bezorging altijd erg lang duurt. Dit keer toch voor een bepaalde tijd en ruim van te voren, 5 pizza’s besteld om te bezorgen ivm bezoek en avondklok, maar helaas kwamen ze 25 minuten te laat. Ook waren er 2 niet juist; 1 kwam als salami ipv ananas, bij de ander ontbrak rucola en twijfel of het nou shoarma was ipv kipfilet... Maar goed, het blijven lekkere pizza’s. Ik zou wel de rand altijd afsmeren met knoflookolie (tip).

NN
27 fevereiro 2021

Een heerlijke goed belegde warme pizza en op tijd bezorgd

Steven
25 fevereiro 2021

Heerlijk eten en top service!

Merel Hoekstra
22 fevereiro 2021

Beste pizzatent in Hilversum wat mij betreft! Altijd keurig op tijd bezorgd. Fijn dat je extra keuzes mag toevoegen op de goedwerkende eigen website, en de Pizza’s zijn echt zalig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marga
21 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten. Tot de volgende keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron
20 fevereiro 2021

Perfecte pizza’s, zoals we al lang gewend zijn van Lorenza. De bezorging was precies op het gewenste tijdstip! Kortom: beter kan niet😀👍

Ali
18 fevereiro 2021

Lekker en ook snel bezorgd.

Anna
17 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten !! Op de gewenste tijd werd het eten bezorgd👍🏻👍🏻👍🏻

francisca
17 fevereiro 2021

keurig op tijd. Pizza s heerlijk. Tonijn salade aanrader.

goossens
16 fevereiro 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!

Patricia
14 fevereiro 2021

Al een paar keer onwijs lekker gegeten! Een lekker soepje en de pasta’s zijn echt bijzonder lekker. Enige puntje van aandacht is dat de kruidenboter bij de broodjes wat smakeloos is. Voor de rest top!

nn
13 fevereiro 2021

Door grote drukte kwam de bestelling later aan. Hier hebben wij begrip voor. De pizza was weer goed warm en lekker

carla rubio
7 fevereiro 2021

Weer heerlijk gegeten. De porties zijn groot. Wij eten er 2 dagen van.

marian
7 fevereiro 2021

precies op tijd keurige bezorgster complimenten

Roy Van Delft
6 fevereiro 2021

Alles was top

nn
6 fevereiro 2021

Warme goed belegde pizza

Helma
6 fevereiro 2021

Weer helemaal fantastisch !!!!

Ali
5 fevereiro 2021

Was snel bezorgd en lekker goed warm. Mijn complimenten. Goede pizza.

rene
1 fevereiro 2021

Pasta niet erg Italiaans....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joe
30 janeiro 2021

Prima en lekker snel.

Jeannette
28 janeiro 2021

Smaak was goed. de pizza helaas al vrij lauw bij aflevering dat vond ik wel erg jammer

Ed van Diggelen
28 janeiro 2021

We hebben genoten van een heerlijke pizza Calzone. Bezorging was ook perfect, want we hadden per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevuld, maar dat werd goed opgelost

Harts
24 janeiro 2021

Beetje later dan aangegeven, maar weer prima pizza's

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jp
24 janeiro 2021
Liesbeth
24 janeiro 2021

Wederom heerlijk en perfect op tijd. Voor herhaling vatbaar

NN
21 janeiro 2021

Warme pizza en op tijd bezorgd. Prima!

Helma
20 janeiro 2021

Snel bezorgt en fantastische pizza's. Een aanrader.

MT
19 janeiro 2021

Lekker eten, keurig op tijd!

Merel Hoekstra
16 janeiro 2021

Top tent! Supersnelle bezorging en de lekkerste pizza’s van de regio! Fijn dat je extra’s kunt bijbestellen en een fijne overzichtelijke eigen site. Mijn complimenten!

Sylvana
11 janeiro 2021

Super lekker eten, goed warm bij aankomst , vriendelijke bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan-Willem
11 janeiro 2021

Snelle bezorging en goed eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjon Janssen Spierenburg
11 janeiro 2021

In één woord heerlijk!

Paul
10 janeiro 2021
Naomi
10 janeiro 2021

Snel bezorgd en super lekker gegeten!

Caroline
9 janeiro 2021

Heerlijke pizza. Op tijd bezorgd. En nog heet!

nn
9 janeiro 2021

Lekkere pizza. Keurig op tijd bezorgd en heerlijk warm

L.A.
8 janeiro 2021

Pizza margarita, klassieker! En nergens zo lekker als hier.

Spakman
8 janeiro 2021
Marcel
7 janeiro 2021

Bijzonder lekker en snel bezorgd

Justinahan Han
5 janeiro 2021

Best Italian food and quickest & great service ♡♡♡

Marjet
5 janeiro 2021

Lekkere pizza, goed warm, snelle levering en vriendelijke bezorger

NN
3 janeiro 2020

Heerlijk warme pizza en bezorgd zelfs binnen de aangegeven tijd. Prima!

Jan-Willem
31 dezembro 2020

Super goed weer1

Jan-Willem
30 dezembro 2020

Vlotte bezorging en lekker eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan-Willem De Jong van den Bran
27 dezembro 2020

Lekker eten vlotte bestelling 🚚

J. Tolboom van Zuuk
25 dezembro 2020

De bestelling werd exact om de gevraagde tijd bezorgd. Het was héérlijk. Ik had alleen grote gamba's verwacht. Maar ze waren wel erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Maar wel met wat meer gamba's😊

Justinahan Han
23 dezembro 2020

Best service with excellent food♡

anoniem
19 dezembro 2020

Prima pizza, goed warm en op tijd bezorgd

Theo
18 dezembro 2020

perfect food en snelle levering altijd TOP !!

ASE Hoekstra
18 dezembro 2020

We bestellen gewoonlijk via mijn partner, dus ook al was dit mijn 1e x; ik weet wel degelijk waar ik het over heb. BESTE PIZZA TOKO IN HILVERSUM! Waarom? smaakvol, Veel eigen toevoegingskeuzes & dit bedrijf is Altijd Meer dan op tijd! Vriendelijke bezorgdame ook vanavond weer. Dank

Jan-Willem
17 dezembro 2020

Lekkere spaghetti

Misha
15 dezembro 2020

Heerlijke pizza, snel geleverd. Mogen alleen wat warmer

andorra
15 dezembro 2020

Super snel geleverd en goede kwaliteit

nn
12 dezembro 2020

Prima pizza, lekker warm en op tijd bezorgd

Cb
10 dezembro 2020

Was weer lekker.

Marco
8 dezembro 2020

Irritant dat de pizza veel eerder wordt bezorgd dan gevraagd. Niet iedereen was al thuis

Kaz
7 dezembro 2020

arrived quickly and food was great would order again

Marga
7 dezembro 2020

Super lekker gegeten. En op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan-Willem
7 dezembro 2020
nn
5 dezembro 2020

Een heerlijke pizza en op tijd bezorgd

Janneke
3 dezembro 2020

Superlekkere pizza’s, snel geleverd en nog heerlijk heet!

Matthijs
30 novembro 2020

Lekkere pizza & pasta, top bezorging!

NN
28 novembro 2020

Warme pizza. En royaal binnen de geplande tijd bezorgd

Liesbeth
27 novembro 2020

was weer heerlijk....en top op tijd

René
27 novembro 2020

Gewoon weer super lekker! 👍

Monique van Kooi
25 novembro 2020

De kwaliteit van het eten is top. Goede smaak, lekker warm. En de bezorging op het juiste tijdstip, en als de bezorger dan onverhoopt de pasta die ik besteld had was vergeten heeft hij dat razendsnel alsnog bezorgd. 👍

Cee
25 novembro 2020

Zoals altijd superlekker..zelfs zonder kruidenboter ;)

Matthieu
21 novembro 2020

Zoals eigenlijk altijd.... Heerlijke pizza, goed warm. Vriendelijke bezorging die ook prima op tijd was.

NN
21 novembro 2020

Prima kwaliteit pizza. Goed warm en op tijd gebracht

Jan-Willem
20 novembro 2020

Top!

T.Bosman
19 novembro 2020

Heerlijke pizza en mooi op tijd bezorgd. Ik bestel de pizza’s altijd bij Lorenza !

Rosalie
19 novembro 2020

Onze pizza’s kwamen keurig op tijd aan & waren zoals altijd heerlijk. Alla bolognese is echt mijn favoriet

Jan-Willem
17 novembro 2020

lekkere pizza

Anne
16 novembro 2020
RC
16 novembro 2020

Goede pizza zoals gebruikelijk. Maar ik ga de kipsalade niet nog een keer nemen. Heel veel kip en bijna geen salade. Bovendien vee te veel dressing naar mijn smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

NN
14 novembro 2020

Een heerlijk warme pizza en op tijd bezorgd

Michelle
14 novembro 2020

Heerlijke pasta, op tijd klaar en goede service

Jan-Willem
4 novembro 2020

Goede salamipizza! Eerder bezorgt dan doorgegeven via de website.

Heidi
2 novembro 2020

Was weer heerlijk pizzaatje.

Marcel
31 outubro 2020
Jozik
28 outubro 2020

Keurig op tijd, prima pizza's

GT
28 outubro 2020

Lekker, op tijd geleverd. Tip: koerier graag pizzadozen niet aangeven, maar op de grond zetten ivm Coronaregels

Vincent
25 outubro 2020

Zoals elke keer was de pizza perfect van smaak en goed op temperatuur en op tijd bezorgd. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heeeel veel kaas
25 outubro 2020

Ik ben normaal superfan van jullie maar gisteren zat er echt teveel kaas op onze pizza’s. Hierdoor werd de bodem slap en was de blauwe kaassmaak overheersend. Maar hey, jullie zijn in ieder geval niet gierig! ;)

Fred
23 outubro 2020

Smaak was goed maar de bodem was erg zacht en nat. Al het garnituur zat ik het midden van de pizza. Wel snelle levering

Valery
22 outubro 2020

Heerlijke pizza’s, goed warm een leuke bezorger!!

Stefan
21 outubro 2020

Goed te eten en mooi optijd kunnen ophalen :)

Cee
21 outubro 2020

Heeeeeerlijke pizza weer! Bezorger snel en heel vriendelijk.

Amin
21 outubro 2020

2 calzones besteld en beide helemaal vol gestopt met ingrediënten die ik er niet op besteld had.

Suzanne
17 outubro 2020

Op de pizza 'lorenza' zat teveel ui waardoor dat erg ging overheersen. De rest van de smaak verdween erg naar de achtergrond. Bij de pizza Pollo speciale was dat het geval met de pijnboompitten. Vorige keer waren we enthousiaster over de bestelling en ik had dan ook echt zin in pizza. Jammer dat het dit keer zo tegenviel. Nu zullen we minder snel denken we bestellen een lekkere pizza.

nn
16 outubro 2020

Goede en warme pizza en op tijd bezorgd

Bram
11 outubro 2020
Martin
10 outubro 2020

Supersnel bezorgd, zeer smaakvol, voor redelijke prijs!

Rick
10 outubro 2020
NN
8 outubro 2020

Zeer snel bezorgde pizza en goed warm.

IC
8 outubro 2020

Excellent! Delicious

Bas
4 outubro 2020

Geweldig lekker gegeten weer. :)

Robert
3 outubro 2020

Tikkie lauw!

Ahmed
30 setembro 2020

Dank!

Edith
30 setembro 2020

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Nicole
27 setembro 2020

Top Pizza, fast delivery, Great Service

Olga
25 setembro 2020
Anoniem
25 setembro 2020

Prima pizza en lekker warm

Romeu
24 setembro 2020

Great as always

NN
21 setembro 2020

Heerlijk warme pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fernando
19 setembro 2020

Pizza's besteld, rijk belegd en bestelling was snel klaar. Klein minpuntje ze hadden de pizza's wat langer in de oven moeten laten staan omdat pizza's iets te vochtig waren. Maar ze waren erg lekker!

Ria
18 setembro 2020
Edwin
16 setembro 2020

Het eten was super de bezorging wel heel snel eigenlijk eerder dan dat ik had aangegeven maar dat mocht de pret niet drukken om er van te genieten 👍👍😄👌

Gj
14 setembro 2020

Prima, lekker gegeten

NN
14 setembro 2020

Binnen de tijd bezorgd en een heerlijk warme pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MT
9 setembro 2020

Heerlijk pizza. Vriendelijk meisje die bezorgt. Binnen de aangegeven tijd

NN
6 setembro 2020

Heerlijke warme pizza en keurig op tijd bezorgd

Olga
5 setembro 2020

Was weer top!

Olaf Kuijer
4 setembro 2020

Pizza's zijn super lekker.

Matthieu
31 agosto 2020

Weer heerlijk gegeten, bezorger was eerder dan verwacht en de pizza's waren (zoals altijd) goed warm bij aankomst.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.