Bewertungen von Restaurant Lorenza Hilversum

Neue Beurteilungen

5.0
Eric Voorsluijs
28 November 2023

Goede pizza en nette bezorging. Miste alleen de knoflook.

Monique
27 November 2023

Pizza's goed belegd en gevuld, smaakte goed. En bezorgd op de aangegeven tijd. 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Boonstra
25 November 2023

Lekkere pizza’s en de kapsalon is hier ook een aanrader

F
25 November 2023

Altijd lekkere pizza en vriendelijke bezorging. Onze go-to pizzeria in Hilversum !

Sebas
24 November 2023
Bart
18 November 2023

Erg lekker.

Helma
17 November 2023

Eten was fantastisch. Biertje vergeten af te geven maar snel nageleefd met 1 extra.

Lieselotte Walet
17 November 2023

Heerlijke pizza's en goede bezorgtijd :)

Kees & Ina Brugemann
11 November 2023

Kwaliteit en op tijd👍👍

Jan-Willem de Jong van den Brand
8 November 2023

Was netjes voor de geschatte tijd bezorgd, bezorger vriendelijk. En de spaghetti was erg goed. Goede saus...

Karolina
28 Oktober 2023
Jo
21 Oktober 2023

Top!

Helaas had men mijn Cola vergeten te leveren. Is na het bellen hierover alsnog geleverd.
13 Oktober 2023

Wat men besteld heeft laten controleren bij aflevering.

Richard
13 Oktober 2023
Edwin
7 Oktober 2023

Het was weer heerlijk en ook op tijd

Peter
6 Oktober 2023

Goede pizza’s maar dit is al de tweede keer dat de pizza’s meer dan 1,5uur na de bestelling zijn bezorgd en een half uur na de bevestigde leveringstijd.

Kees & Ina Brugemann
29 September 2023

Heerlijk gegeten, op tijd geleverd. Prijs kwaliteit uitstekend.

Jack en José
21 September 2023

Pizza’s waren lauw/koud en 45 minuten later dan beloofd. Na ze te hebben warm gemaakt waren heerlijk van smaak

Tineke
21 September 2023

Prachtig op tijd bezorgd en de pizza’s waren verrukkelijk!

Gan
21 September 2023

Gemiddeld bestellen wij een per 3 weken, en ook deze keer weer 10 uit 10 punten. Supersnel afgeleverd aan de deur. Keurig verpakt. Heel smaakvol en niet te zout, wat bij andere restaurants vaak wel is. Perfecte porties. Wij hopen nog lang van Lorenza te genieten!!

Edwin
17 September 2023

Ik zou het voor dit moment niet weten

MD
12 September 2023

Lekkere pizza’s, op tijd (iets eerder) bezorgd.

Jan Cees
12 September 2023

Snel, prima kwaliteit.

Rob
12 September 2023

Pizza was lekker maar niet in stukken gesneden, of had ik dit moeten aangeven?

Tineke
11 September 2023

Heerlijke pizza’s. Echt een aanrader!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Guus
3 September 2023
Frits
29 August 2023
Richard
21 August 2023

Pizza's zijn altijd top .en bezorging altijd optijd en super vriendelijk . En de tiramisu is ook een aanrader.

Hans
17 August 2023

Pizza bijna uur te laat. Een ingevallen koude calzone shoarma zonder knoflook saus. Ik heb ze beter gehad van jullie maar dit was een echt dikke tegenvaller. Als het later wordt is het niet erg maar laat het dan weten. Ik kreeg sterk de indruk dat deze koude taaie pizza al een dik half uur onderweg was. Meer dan de helft weggegooid.

A Mokhtar
4 August 2023

Als van ouds super lekker! Dank

JW
30 Juli 2023
Frits
30 Juli 2023

Toppings half bedekt op pizza door niet recht houden doos

Sebas
23 Juli 2023

De smaak is goed als altijd, maar de pizza is niet goed op temperatuur bij bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henny Hilhorst
23 Juli 2023

Pizza s waren niet warm. Smaak was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Adrian
21 Juli 2023

Pizzas are super delicious, good price and delivery is fast.

Robert
18 Juli 2023

Heerlijk en lekker heet nog!

Ava
1 Juli 2023

Om 6 uur op een zaterdagavond besteld en het werd al in 30 min bezorgd! Super snel. De pizza was warm en erg lekker, voor een goeie prijs. Ik ben tevreden.

Quint
25 Juni 2023
Rik
1 Juni 2023

Pizza's zijn altijd goed en super lekker .bezorging is altijd optijd .en super vriendelijk en leuk 😉😊

Daniëlle
30 Mai 2023

Pizza’s om 20 uur besteld. Waren er al om 1930. Maar ik was nog niet thuis! Tonijnpizza heb ik daar vaker gegeten en deze keer echt minder.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin Jansen
28 Mai 2023

Ik heb vanavond een heerlijke vegetarische pizza gegeten. En met zelf ophalen 15% korting. Zoveel lekkerder dan heel veel anderen bieden.

Steven
7 Mai 2023

Het was super

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chris Fris
7 Mai 2023

Prima! Lekker en snel bezorgd. Top dat je mail krijgt met aankomsttijd van de bezorger. Bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.J.van den Berg
4 Mai 2023
Ebbo Ruiter
3 Mai 2023

Veel te laat en de Calzones waren koud.

Van den beemt
1 Mai 2023

Heerlijk en mooi op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Guus
23 April 2023

De kwaliteit was weer ouderwets goed. De bezorging ongekend vlot.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Markwin Petrus
22 April 2023

Eten was erg lekker, bij pasta pesto pollo helaas de pijnboompitten vergeten.

Robert
22 April 2023

Precies zoals op de pizzadoos vermeld staat: Warm Vers Heerlijk En van mij: keurig op tijd!

Harmen
17 April 2023

De Calzone was er sneller dan gepland en groter dan verwacht. Als stevige eter was dit zelfs een kleine uitdaging, maar zeker lekker!

Marjon
13 April 2023

Pizza was niet warm.

Ferry
9 April 2023

Heerlijke pizza's

Marc
6 April 2023

Waren weer heerlijke pizza's.👍

Marijke
5 April 2023

Normaal gesproken ben ik erg te spreken over er kwaliteit van het eten. Daarom komen we ook terug bij jullie. Maar wat er gisteren is geleverd is echt een verschil met normaal. De korst was verbrand en ontzettend droog. Waardoor de hele pizza slecht was en niet lekker was. Ik heb op dat moment niet geklaagd want de pizza's waren ook voor de kinderen die er niet over klaagden. maar als tijd niet had uitgemaakt dan had ik gebeld met een klacht. Ik vermoed dat iemand de pizza's heeft gemaakt die het aan het leren was. Mocht dat nog eens voorkomen controleer dan even of het wel de kwaliteit heeft die jullie normaal leveren. Ik zie graag verbetering Lorenza

Helma
20 MĂ€rz 2023

Was prima.

Nvt
19 MĂ€rz 2023
Rick
5 MĂ€rz 2023

De pizza calzone was heerlijk en goed gevuld

Tanja
2 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza, snel bezorgd. We hebben weer gesmuld.

Marja
5 Februar 2023

Het was weer heerlijk en snel en goed warm bezorgd. Jammer dat je online geen fooi kunt geven, had geen contant geld in huis.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
4 Februar 2023
Anoniem
27 Januar 2023

Was na een klacht. Heel goed gedaan.

Ruinen
16 Januar 2023

Geweldig !

Theo
8 Januar 2023

Bestelling kwam 15 minuten te laat en was ontzettend koud. Het leek wel alsof hij niet goed gebaken was, alleen een paar minuten in de oven.

GJ
4 Januar 2023

We hadden Insalata di pollo maar er was geen zelfgemaakte dressing honing mosterdsaus toegevoegd. Dus een kale salade zonder smaak. Pasta bolognese zag er niet uit. Saus was boven op de pasta ‘gegooid’ . Zo jammer want we hebben eerder wel beter gehad.

Tom
31 Dezember 2022

De pizza,s waren erg lekker en groot 😀 de bezorging was netjes tot aan de voordeur bezorgd ondanks dat ik in een flat woon op 3 hoog, top!

Matthieu
30 Dezember 2022

Pizza was lekker, maar erg laat bezorgd (1 uur+) en nog maar net lauw. De bezorging is in de laatste tijd hard achteruit gegaan, eerder nooit problemen mee gehad, nu twee keer niet achter elkaar laat niet warm.

Caroline
28 Dezember 2022

Pizza was lauw

Greet Cram-van Drunen
28 Dezember 2022

Jammer het eten was niet warm en het was een half uur later als afgesproken. We hopen de volgende keer beter.

Nadieh Altena
26 Dezember 2022
Marco Stoops
19 Dezember 2022

Kwam gewoon veel te laat . Konden niet meer eten voor de vergadering.

Michiel
19 Dezember 2022

Pizza was nog net lauw. Niet goed dus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carla Barlo
1 Dezember 2022

Altijd heerlijke pizza's. Snelle bezorging en de pizza's zijn goed heet. Een aanrader

Sophie
22 November 2022

Hey! Ik bestel regelmatig bij jullie en dat bevalt altijd eigenlijk prima, alleen nu waren de bestelde items eigenlijk koud toen ze aankwamen.. Dat vonden we een beetje jammer helaas.. Verder smaakte het prima, maar we moesten het nog wel eventjes in de oven doen om op te eten. Het was niet simpelweg lauw, maar daadwerkelijk koud.. Eerste keer dat dit is gebeurd, dus zal zeker nog wel eens bestellen want ben altijd heel tevreden geweest alleen dit was jammer 😊

Marlous
21 November 2022

Heerlijke pasta met champignons en de bezorging was om de voorspelde tijd bij mij en de bezorger was super vriendelijk!

Marieke
21 November 2022

Aardige meneer die het kwam brengen, dat viel me echt op, daar worden we blij van! Het eten was ook heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angelique de Jong-Dekkers
2 November 2022

De bestelling was 15 min te vroeg en de kwaliteit was prima.

Nienke
9 Oktober 2022

Pizza’s prima belegd, alleen erg jammer dat extra’s zoals kaas en parmaham ontbrak, terwijl wel aangevinkt en op de bon en dus voor betaald. Daarnaast hadden we wel wat warmer mogen zijn op het moment van bezorgen. Wellicht waren we de laatste in de rij
? Bezorgtijd was wel goed!

Mark
6 Oktober 2022

Heerlijk eten zoals altijd, favoriete pizzeria in Hilversum!

Carmen
3 Oktober 2022
Guus
24 September 2022

Heerlijke lasagne en keurig op tijd bezorgd.

Sebas
21 September 2022

Snel bezorgd, smaakt goed, maar mag wel wat meer tomatensaus op de pizza.

Tanja
4 September 2022

Volgende keer pizza platter vervoeren, kaas was naar 1 hoek verschoven 😉

Ingeborg paets
3 September 2022

De bezorging was veelste vroeg 35 minuten. Ze kwam 18.10 en had 18 45 gezegd

Terugkerende klant
5 August 2022

De pizza's zijn altijd lekker en worden goed warm bezorgd door een nette bezorger/ster. Heel tevreden en bestel als ik een pizza wil in Hilversum altijd bij Lorenza.

Friso
5 August 2022

Fijn om rechtstreeks bij het restaurant te kunnen bestellen! Pizza’s waren er snel en waren lekker!

Troost
29 Juli 2022

Hele vriendelijke jongen. Moest 2 keer terugkomen omdat de bestelling niet compleet was.

Marilyn
28 Juli 2022

Had wel iets mee a la crĂšme mogen zijn, smaak is verder goed

Ewald Kooijman
25 Juli 2022

Echt Top! geen fluffie bodem maar Pizza zoals een pizza hoort te zijn. en de bezorging was nog 20 minuten eerder dan aangegeven . en hij was ook goed warm. dus helemaal goed en niets te klagen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L
24 Juli 2022

Normaal groot fan van Lorenza, maar deze keer viel het echt tegen. Bijv. Kip was doorbakken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sheila
22 Juli 2022

Heerlijke, rijk belegde pizza's en keurig op tijd bezorgd! 👍

Cee
22 Juli 2022
Richard Wortel
9 Juli 2022

Pizza's werden precies op tijd afgeleverd! Chapeau! De pizza's opzich waren prima van kwaliteit, precies zoals we die al jaren gewend zijn.... alleen..... de temperatuur...... Ze waren lauw en dat is jammer....

Robert
27 Juni 2022

Pico bello !!

Hanny Splint
23 Juni 2022

De toast was een aangename verrassing. Er zat veel smaak aan de kappertjes waren heerlijk zacht.

Edith Volkering
15 Juni 2022
Eef
7 Juni 2022
Tanja
31 Mai 2022

Top, kwam goed warm aan en hebben lekker gegeten.

Bosch
29 Mai 2022

Er wordt een tijd gegeven dat de bestelling bij ons zou zijn. Bijna 45 minuten en 2 telefoontjes later waren er eindelijk 2 pizza's. Helaas waren deze lauw en zat het drank van het huis voor het lange wachten er ook niet bij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hagen
27 Mai 2022

Bezorging was zeer goed. Binnen een uur hadden we ons eten. De pizza calzone was helaas koud en de groente binnenin nog rauw. De pasta was wel warm maar niet erg op smaak. Jammer, want de voorgaande keren was het eten wel echt goed.

Ilona
26 Mai 2022

Kwaliteit altijd goed en bezorging prima op tijd aangegeven

Robert
23 Mai 2022

Prima! Mooi op tijd en lekker heet nog!

L
17 Mai 2022

Eten was koud en zat geen kaas bij. Wel een gesmolten b&j ijsje die we niet hadden besteld.

Van der linden
13 Mai 2022

Wanneer de pizza goed is is het ook echt een prima pizza. Maar.. het is nu een aantal keer voor gekomen dat de pizza keihard aangekomen is koud en compleet door gebakken ( net alsof de pizza van de dag ervoor opgewarmd is ) met aangebrande kaas plekken. De eerste keren dacht ik zal een keer kunnen gebeuren laat maar volgende keer beter, 3 weken geleden gebeurde het weer en heb ik de pizza met de bezorger mee terug gegeven. Dit werd keurig opgelost door jullie. Maar vanavond was de pizza wederom keihard en door gebakken en aangebrand en dit was dan dus ook voor mij de laatste keer

Anoniem
28 April 2022

Snelle bezorging en heerlijke pizza! Onze favo pizzeria!

Niels
25 April 2022

Heerlijke pizza weer. Snel en vriendelijk bezorgd!

Bart
15 April 2022

Ik bestel al mijn hele leven bij lorenza, altijd super goede pizza’s. Helaas ben ik niet tevreden over de laatste 2 bestellingen. Er zit heel weinig kaas op de pizza Margherita en hij was bijna koud toen de pizza bezorgt werd.

mbv
14 April 2022

Keurig op tijd, positief verrast over de hoeveelheid groente, zeker hoeveelheid artisjok!

Grace
11 April 2022

Bezorging was vroeger dan aangegeven, altijd een pluspunt. Kwaliteit was weer goed en hoeveelheid toppings ook. Heerlijk genoten van de Pizza

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pia
8 April 2022
B
7 April 2022

Lekkere pizza’s

Marc
5 April 2022

De pizza's waren lekker maar...het is zo ondertussen normaal geworden dat de bezorging verkeerd gaat. Deze keer were de knoflooksaus vergeten. Dat betekend: Pizza warm proberen te houden in de oven, niet samen eten en een stuk irritatie. Ook zijn de pizza's overduidelijk een stuk kleiner geworden. Ook een manier om meer te verdienen. Niet zo gek dat we steeds minder hier bestellen.

Pia
31 MĂ€rz 2022
Diana
28 MĂ€rz 2022
Mira
12 MĂ€rz 2022

Lekkerste pasta maar geen pijnboompit te bekennen. Yammie

H Band
9 MĂ€rz 2022
Anoniem
27 Februar 2022

Snelle bezorging en lekkere pizza’s!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J-W
16 Februar 2022

Prima spaghetti Bolognese

Arthur Simonse
15 Februar 2022

Wederom prima! Helaas was het potje met (warme) tomatensaus voor over de Calzone niet meegegeven. Daarentegen wel vier potjes met smeersels voor op de broodjes. En dat was wel weer een beetje teveel van het goede.

Mariëlle de Groot
13 Februar 2022

De extra stokbroodjes met kruidenboter ontbraken maar de pizza’s waren weer top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tgo
1 Februar 2022

Super snel bezorgd en de pasta was heerlijk !

pr
31 Januar 2022
D. Rijnders
29 Januar 2022

De pizza was niet meer warm, helaas. Daardoor veel minder lekker. Moet er wel bij vermelden dat het de eerste keer is dat dit het geval was.

Gwen
21 Januar 2022
Peter
20 Januar 2022

Lekker, niet te zout (wat vaak bij pizza helaas wel zo is). Snel bezorgd.

B
15 Januar 2022

Pizza’s waren echt super lekker. Niet te droog, niet te vet, Ă©cht goed! Bezorging duurde lang, echt 80 minuten ofzo. Maargoed het was ook een vrijdag avond dus kan gebeuren. Echt een aanrader!

Edwin
9 Januar 2022

Nvt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tim Buskruid
9 Januar 2022
Romeo
9 Januar 2022
Cee
4 Januar 2022
Dennis Bosheck
3 Januar 2022

Lekkere pasta, vlot geleverd en nog lekker heet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Astrid
2 Januar 2021

De tomatensoep was zooooooo lekker, daar had ik nog wel meer van willen hebben. De calzone was ook super smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Justinahan
2 Januar 2021
Sjar
27 Dezember 2021

Heerlijk was de lasagne wederom!! Snelle bezorgtijd. Top!!

Lonneke
19 Dezember 2021

Alles was prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan-Willem
17 Dezember 2021

Zelf afgehaald en stond netjes klaar

Tina
16 Dezember 2021
Bert van der Straten
6 Dezember 2021

Alles was prima in orde!

henk
3 Dezember 2021

het was weer lekker

Cee
29 November 2021

Zoals altijd superlekkere pizza en vriendelijke bezorger.

Nadieh
28 November 2021
Brigitte
25 November 2021

De bestelling was wat laat, maar er werd netjes vanuit het restaurant gebeld dat ze onderweg waren. Pizza’s en de pasta waren weer heerlijk!

Edith
22 November 2021
Mark
19 November 2021

Heerlijke pizza, super snelle bezorging

Gyunghwa Han
10 November 2021

Best Italian food with quickest delivery ♡♡♡

VvanSamkar
5 November 2021

Heerlijk gegeten, tiramisu was een waardige afsluiter van een lekkere maaltijd.

JK
17 Oktober 2021

De bestelling werd keurig op tijd, voor de geplande tijd, bezorgd. En de pizza's waren lekker. Verder ook ruime keuze uit andere producten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floor
16 Oktober 2021
Ali
7 Oktober 2021
Jorien
2 Oktober 2021

Altijd lekker pizza en op tijd bezorgd.

Joseph Lindemann
15 September 2021

Wij bestellen alleen hier italiaans, de kwaliteit is stabiel en de bezorging is snel.

Cee
14 September 2021

Zoals altijd superlekker en snel bezorgd.

Rick
12 September 2021
M
6 September 2021

Alles was helemaal naar wens

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam Troost
27 August 2021
Norman kors
8 August 2021

Eten was weer lekker. Ik vond de pasta dit keer alleen beetje flauw en er zat minder pesto in dan vorige keer maar desalniettemin was het lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wil
6 August 2021

Netjes bezorgd, lekker gegeten. Top dus!

Damian
3 August 2021

De pizza was opzich heerlijk, alleen had ik extra gehakt besteld en dit zat er niet op. Anders 5 - 5 ster. Bezorging was snel!

Dorus
21 Juli 2021

Echt super lekker😁👏

Van laar
18 Juli 2021
Ellen van der Valk
17 Juli 2021

Bestelling werd niet geleverd, na telefoontje van mij alsnog bezorgd. Pizza’s smaakten weer heerlijk!

Gerjo
8 Juli 2021

De smaak en de service waren heel erg goed

Bert Kok
5 Juli 2021

Heerlijke pizza’s en snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmiranda
4 Juli 2021

Het was heerlijk!

Esther
22 Juni 2021

Heerlijk was het

Bart
19 Juni 2021
Joyce Goossens
12 Juni 2021

Heel lekker gegeten goede kwaliteit en prijs

Martine Foster
8 Juni 2021
Olaf
31 Mai 2021

Altijd een lekkere pizza en keurig op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olga
29 Mai 2021

De pizza’s waren weer top!

Pauline
26 Mai 2021

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd

Anoniem
23 Mai 2021

Ik heb 16.30 besteld met als bezorgtijd 18.30 uur, zodat hij op tijd zou komen. Desondanks kwam de pizza 20 minuten verlaat aan (weliswaar met excuses). Dat is een verbeterpunt. De pizza zelf was heerlijk, maar let op: ze worden niet gesneden! Erg onpraktisch, gezien ik zelf geen pizza roller heb en het nogal onhandig is om zelf te snijden... Tip voor het restaurant: snij a.u.b. de pizza's vooraf, dat voorkomt frustratie!

Dennis
17 Mai 2021

Lekkere pasta

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mireille
14 Mai 2021

Pizza’s waren erg lekker en warm. Bezorging duurde 1 uur en 20 min, dat vonden we wel wat aan de lange kant.

maria
7 Mai 2021

goed bezorgd, lekker gebakken, beter dan ooit!

M.troost
7 Mai 2021

Was weer heel lekker

Helma
4 Mai 2021

Weer super goed zoals altijd.

Dam
2 Mai 2021

Je krijgt lekkere pizza's inclusief een broodje met kruidenboter. Ook met bezorgen zijn de medewerkers erg vriendelijk. Ik bestel graag bij Lorenza.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeannet
30 April 2021
Danique
29 April 2021

Al vaker hier besteld, altijd goed. Tagliatelle carbonara besteld. Lekker romig, bakje parmezaanse kaas erbij en lekkere kleine broodjes. Dessert ook lekker, en snelle bezorging. Eten was er binnen een half uur

Olga
29 April 2021

De pizza’s waren weer top. Bedankt en tot de volgende keer!

Cherish
28 April 2021

Dank voor de super snelle bezorging. Wij hebben weer genoten.

NN
28 April 2021

Heerlijke pizza's. Lekker warm en tijdig bezorgd. Prima!

Vera
28 April 2021

De pizza’s zijn altijd lekker! Goeie dunne bodem en lekker knapperig

kroon
28 April 2021

prima

Desiree
27 April 2021
Nel
27 April 2021

Prima kwaliteit en lekker snelle bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brigetta
27 April 2021

Prima pizza en lekker snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laar
26 April 2021

Heerlijke pizza lekker krokant, en een hele snelle bezorging. De eerste keer dat ik bij Lorenza een pizza besteld heb. Top mijn adres voor een pizza

R. Putters
26 April 2021
nn
19 April 2021

Heerlijk warme pizza en op de afgesproken tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chrissy
19 April 2021

Zoals altijd weer top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid verweij
18 April 2021

Het was weer heerlijk.

Mark
15 April 2021

Uitstekende bezorging, lekker eten! Wat wil je nog meer?

Demi
14 April 2021
Hilversum
12 April 2021
NN
12 April 2021

Lekkere warme pizza en ruim op tijd bezorgd!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
11 April 2021

De pizza was weer super lekker en ook lekker warm. Het enige min puntje wat ik wel had gevraagd of jullie het in punten konden snijden dit was niet gebeurd.

Maarten
8 April 2021

Altijd lekkere pizza

goossens
6 April 2021

Wat een beestenweer in april, waar dat arme scootermeisje doorheen moest. Maar ze was punctueel en breed lachend. En Lorenza smaakte als altijd perfect!

Erik
5 April 2021

Ik had twee pizza's besteld, zijn optijd geleverd en waren lekker warm/heet bij aankomst en ze smaakte heerlijk.

Meryem
4 April 2021

We hadden eerder een keer besteld toen we voor een midweek in Kortenhoef verbleven. Het was binnen no time bezorgd, warm en super lekker. Vandaag toevallig weer langs Hilversum gereden dus toch maar weer besteld om mee te nemen. Het was 60 km daarna nog steeds warm, broodjes uit eigen keuken waren weer heerlijk en de pasta smaakte weer supergoed đŸ‘ŒđŸ» Voor ons een vaste adres als we in Hilversum zijn!

jan van Cappellen
4 April 2021

Frans het eten was fantastisch de bezorging perfect hartelijk dank wij hebben genoten

Ronald
4 April 2021

Heerlijke pizza's! De kruidenboter bij de broodjes was helaas niet lekker, anders 5 sterren!

Anoniem
4 April 2021

Pizza Lorenza, gevraagd zonder champignons en in plaats daarvan paprika. Lekkere pizza, goed belegd, niet vet en goede bodem. Snelle bezorging op zaterdagavond, goed warm en nette en vriendelijke bezorgster. Al diverse keren besteld en altijd goed en zelfde kwaliteit!

nn
3 April 2021

Lekkere pizza. Goed warm en op tijd bezorgd

Arnela
1 April 2021

Heerlijke pizza’s en super snelle bezorging!

Merle
31 MĂ€rz 2021

wederom fantastisch snel bezorgd, en van een Super smakelijke rijk belegde pizza mogen genieten. Fijn dat je kunt toevoegen wat je wil, en dat de toevoegingen nooit zuinig zijn. Applaus!

Jesse
31 MĂ€rz 2021

De pizza was lekker, maar de tiramisu is ons minder bevallen. We hadden na het eten allebei last van onze maag.

Robert
30 MĂ€rz 2021

Lekker, maar kon wel iets warmer!

Yvonne
27 MĂ€rz 2021

De pizza’s zijn heerlijk. Gratis broodjes en kruidenboter erbij ook top. En supersnelle bezorging!

I.Wolters
27 MĂ€rz 2021

Verrukkelijk. Snel gebracht. Goed verzorgd.

Klazina
27 MĂ€rz 2021

Beter dan ooit !

nn
27 MĂ€rz 2021

Een prima pizza, lekker warm en op tijd bezorgd

MT
23 MĂ€rz 2021

Vier pizza s besteld, doen we vaker dit afgelopen jaar. Altijd heerlijk, alleen vandaag twee van de vier behoorlijke aangebrande plekken op de bodem, jammer, volgende keer beter hopen we.

Demi
21 MĂ€rz 2021

Altijd lekker :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

nn
20 MĂ€rz 2021

Heerlijke pizza, goed warm en op tijd gebracht. Klasse

Kok
19 MĂ€rz 2021

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en goed warm. Ruim voldoende.

linda
18 MĂ€rz 2021

Zoals altijd weer erg lekker.De lekkerste van Hilversum

JWG
15 MĂ€rz 2021
Yvonne
15 MĂ€rz 2021

Heerlijke pizza's! En nog nooit zo'n razendsnelle bezorging meegemaakt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

PR
14 MĂ€rz 2021
Samangha
13 MĂ€rz 2021

Eten was heerlijk.

Robert
13 MĂ€rz 2021

Lekker en loeiheet!!

Jeannette
11 MĂ€rz 2021

Super snel bezorgd dit keer. Erg tevreden

Niels
10 MĂ€rz 2021

Pizza was er erg snel en de bezorger vriendelijk. Pizza was uitstekend! Perfect gebakken en heerlijk van smaak.

PR
7 MĂ€rz 2021
Jelle
6 MĂ€rz 2021
NN
6 MĂ€rz 2021

Goed warme pizza en zeer snel geleverd. Prima!

Laila
4 MĂ€rz 2021

Heerlijke pizza en snel en warm bezorgd

Anoniem
1 MĂ€rz 2021

Pizza was helaas niet zo lekker als anders. Had extra artisjok besteld en er zaten er totaal maar 3 op. En duurde 70min voordat bestelling kwam (2pizzas)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annette
28 Februar 2021
Smit
27 Februar 2021

Pizza is altijd lekker. Meestal halen we deze zelf, want ervaring leert dat bezorging altijd erg lang duurt. Dit keer toch voor een bepaalde tijd en ruim van te voren, 5 pizza’s besteld om te bezorgen ivm bezoek en avondklok, maar helaas kwamen ze 25 minuten te laat. Ook waren er 2 niet juist; 1 kwam als salami ipv ananas, bij de ander ontbrak rucola en twijfel of het nou shoarma was ipv kipfilet... Maar goed, het blijven lekkere pizza’s. Ik zou wel de rand altijd afsmeren met knoflookolie (tip).

NN
27 Februar 2021

Een heerlijke goed belegde warme pizza en op tijd bezorgd

Steven
25 Februar 2021

Heerlijk eten en top service!

Merel Hoekstra
22 Februar 2021

Beste pizzatent in Hilversum wat mij betreft! Altijd keurig op tijd bezorgd. Fijn dat je extra keuzes mag toevoegen op de goedwerkende eigen website, en de Pizza’s zijn echt zalig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marga
21 Februar 2021

Heerlijk gegeten. Tot de volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ron
20 Februar 2021

Perfecte pizza’s, zoals we al lang gewend zijn van Lorenza. De bezorging was precies op het gewenste tijdstip! Kortom: beter kan niet😀👍

Ali
18 Februar 2021

Lekker en ook snel bezorgd.

Anna
17 Februar 2021

Heerlijk gegeten !! Op de gewenste tijd werd het eten bezorgdđŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

francisca
17 Februar 2021

keurig op tijd. Pizza s heerlijk. Tonijn salade aanrader.

goossens
16 Februar 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!

Patricia
14 Februar 2021

Al een paar keer onwijs lekker gegeten! Een lekker soepje en de pasta’s zijn echt bijzonder lekker. Enige puntje van aandacht is dat de kruidenboter bij de broodjes wat smakeloos is. Voor de rest top!

nn
13 Februar 2021

Door grote drukte kwam de bestelling later aan. Hier hebben wij begrip voor. De pizza was weer goed warm en lekker

carla rubio
7 Februar 2021

Weer heerlijk gegeten. De porties zijn groot. Wij eten er 2 dagen van.

marian
7 Februar 2021

precies op tijd keurige bezorgster complimenten

Roy Van Delft
6 Februar 2021

Alles was top

nn
6 Februar 2021

Warme goed belegde pizza

Helma
6 Februar 2021

Weer helemaal fantastisch !!!!

Ali
5 Februar 2021

Was snel bezorgd en lekker goed warm. Mijn complimenten. Goede pizza.

rene
1 Februar 2021

Pasta niet erg Italiaans....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joe
30 Januar 2021

Prima en lekker snel.

Jeannette
28 Januar 2021

Smaak was goed. de pizza helaas al vrij lauw bij aflevering dat vond ik wel erg jammer

Ed van Diggelen
28 Januar 2021

We hebben genoten van een heerlijke pizza Calzone. Bezorging was ook perfect, want we hadden per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevuld, maar dat werd goed opgelost

Harts
24 Januar 2021

Beetje later dan aangegeven, maar weer prima pizza's

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jp
24 Januar 2021
Liesbeth
24 Januar 2021

Wederom heerlijk en perfect op tijd. Voor herhaling vatbaar

NN
21 Januar 2021

Warme pizza en op tijd bezorgd. Prima!

Helma
20 Januar 2021

Snel bezorgt en fantastische pizza's. Een aanrader.

MT
19 Januar 2021

Lekker eten, keurig op tijd!

Merel Hoekstra
16 Januar 2021

Top tent! Supersnelle bezorging en de lekkerste pizza’s van de regio! Fijn dat je extra’s kunt bijbestellen en een fijne overzichtelijke eigen site. Mijn complimenten!

Sylvana
11 Januar 2021

Super lekker eten, goed warm bij aankomst , vriendelijke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan-Willem
11 Januar 2021

Snelle bezorging en goed eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjon Janssen Spierenburg
11 Januar 2021

In Ă©Ă©n woord heerlijk!

Paul
10 Januar 2021
Naomi
10 Januar 2021

Snel bezorgd en super lekker gegeten!