Facebook

Beoordelingen van Restaurant Lorenza Hilversum

Recente recensies van Restaurant Lorenza Hilversum

4 sterren na 113 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling en bezorging verliepen vlekkeloos. Lorenza is een van de beste pizzabakkers van Hilversum!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gratis cola niet gekregen, Jammer. Had anders 5 sterren geweest want op tijd bezorgd.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

half uur te laat boter was vloeibaar, niet te eten cola light besteld, kreeg cola iets te weinig in de bak voor dat geld

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst (online) besteld bij Lorenza, 7 verschillende pizza's en 3 salades. Keurig op de afgesproken tijd op ons kantoor bezorgd. En alleen maar enthousiaste reacties van mijn (best wel verwende) collega's over de kwaliteit en de smaak van hun pizza.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer smaakte niet italiaans ,te waterig en zoutloos.....jammer voo rdie prijs

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond 4 pizza's besteld op de drukke moederdag-avond. De pizza's waren keurig op tijd. Helaas was 1 pizza niet volgens bestelling geleverd. Na een telefoontje is dat ondanks de drukte keurig binnen een half uur recht getrokken, inclusief extra drinken en excuses. Onze complimenten hoe dit is opgelost. En..... de pizza''s waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige minpunten waren Pepsi i.p.v. Coca Cola terwijl er Coca Cola op de bon staat en de knoflook boter zat er niet bij. Verder is het eten altijd top!

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn altijd erg lekker en nog goed warm. Helaas wordt de bestelling qua drinken vaak incompleet bezorgd. Dat vinden wij erg vervelend.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en op tijd!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta al salmone was heerlijk zoals altijd en prima porties! Ga zo door

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte op een koude vrijdagavond. Op tijd onze bestelling gehad. Goede kwaliteit pizza's. Niet van de dikke deeg dingen

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekkere pizza en lekkere verse kruiden boter.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en calzone, goed op tijd bezorgd door vriendelijke jongen. Het gratis drankje dat we zouden krijgen zat er helaas niet bij en ook misten we de kruidenboter bij de broodjes. Pizza's waren verder lekker zoals altijd, rijkelijk belegd en goed warm.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste vegetarische pizza ooit!

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top!!! bestel er al 20 jaar mijn pizza&pasta

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

de pizza tonijn bestond voornamelijk uit grof gesneden witte ui ringen , kennelijk was het nog te duur om een heel blikje tonijn liefdeloos op de vettige pizzabodem te gooien de kaas was brokkelig gesmolten ( dus oud ) algeheel hebben we het hele zooitje maar in de vuilnisbak gegooid, want het was werkelijk smerig

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, keurig op tijd en ook nog een flesje wijn als extraatje.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was eerst vergeten, maar is daarna nabezorgd. Pizza's altijd heel lekker hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd bezorgd na anderhalf uur. Geen kruidenboter en gratis frisdrank. Deel van de pizza's was zwart en ik had gevraagd of ze op 1 van de 3 pizza's een paar plakjes tomaat deden. Zat op allemaal ( lezen blijkbaar het bijschrift niet goed ) Viel erg tegen dit keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza zoals gewoonlijk, en de tiramisu was ook weer goed te doen !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een grote groep mensen pizza's besteld. Precies op tijd en zoals altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon helemaal prima!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben ruim anderhalf uur gewacht op onze bestelling. Toen die er eenmaal was, waren onze pizza's koud en taai geworden. Erg jammer.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachten....bellen en wachten. Dat is mijn ervaring na onze bestelling van pizza's bij Lorenzo. Viereneenhalf uur tevoren besteld en ma 45 minuten wachten nog niks. Toen maar eens bellen. Ze zijn onderweg. Problemen met vervoer. Ruim 30 minuten na mijn belletje stond de koerier voor de deur. Ik was er klaar mee! Waarom bellen zij zelf niet even om te zeggen dat het langer duurt? Ik ben erg teleurgesteld en zal niet meer voor Lorenzo kiezen.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ervaring was slecht. Mijn Bestselling was 30 minuten vertraagd zonder waarschuwing. Moest zelf achter aan bellen en zelf ophalen terwijl het moest bezorgd worden en daardoor de pizza was koud. Insalata mista was besteld en kreeg ik een vleeswaren bedolven door dressing en oud salade. Zag er niet smakelijk uit. Ik kom nooit terug .

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud. Smaak was wel prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lorenza levert altijd lekkere pizza's, heerlijk.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang voordat het eten er was. Eenmaal voor onze neuzen stelde het flink teleur. De carbonara bevatte liefst vier spekjes en de smaak van de pizza was bij de bezorger achtergebleven. Gemiste kans, hier bestel ik niet meer. Thaise tafel; here we come!

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst, nooit ontvangen en Lorenza telefonisch onbereikbaar.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een Calzone besteld. Geen smaak, er ontbrak kruiden, en specerijen. Ik heb in Hilversum nog niet eerder zo'n slechte pizza gegeten. Ben wel eens in het restaurant gaan eten, dat was prima. De pizza was koud, en daardoor taai geworden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza wederom weer heerlijk maar helaas weer geen gratis drankje (2e keer)zoals op de website staat beschreven.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

drie kwartier bezorgtijd vond ik enigszins wel een beetje lang voor 2 pizzas. En ik had 1 pizza zonder tomatensaus besteld met extra kaas, maar het was een gewone pizza tonijn met tomatensaus. En de kwaliteit van de pizza's was ook niet wat we normaal van Lorenza mogen verwachten

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza zoals altijd de beste. bezorging snel. top!

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al meer dan 25 jaar mijn favoriet ,altijd top!!!

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza werd snel bezorgd. Goede smaak en warm.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken onze favoriete Italiaan in Hilversum. Dit keer erg slecht. Lasagne was verbrand aan de bovenzijde de aubergine verzopen in vet en ook zwart verbrand. Tevens hadden we extra broodjes besteld, maar het totaal was slechts 6 broodjes. Dit terwijl er normaal al 3 broodjes bij alleen de lasagne zit. Erg slecht.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam keurig op de afgesproken tijd. De vers gebakken broodjes waren helaas koud. (en oud?)

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering (met auto dit keer) en de bekende kwaliteit. Pizza van Lorenza blijft qua smaak bij ons toch echt nr. 1 in Hilversum! (en we zijn geen bekenden of familie)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza is delicious, and the delivery was fast. But yesterday we were brought instead of pepperoni a vegetarian pizza with chili peppers, since they took pepperoni for children, it did not turn out very well. I would like to note that you have the most delicious pizza "Margarita," which I tried.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker !!!!!! En goed bezorgd

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas werden laat bezorgd er is zelfs over opgebeld en toen was de bestelling niet in orde erg warm waren ze ook niet. op zich zelf was de smaak goed maar het is niet gezellig eten als er nog een pizza nog moet komen jammer!r

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker en bezorging goed

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas and service is always great!

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza, snelle service!

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt nogal lang voordat de bestelling er is, pizza kon iets heter , maar wel lekker

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte goed alleen het duurde ander half uur voor dat het eten er was

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgjongen wist niet uit zichzelf dat de bestelling al betaald had. Mijn partner stond al met een portemonnee in de hand toen ik beneden kwam en kon vertellen dat er al betaald was. Er zat geen drinken bij zoals beloofd... gratis drinken. Pizza's waren smakeloos en slap.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede , échte pizza's en prima snelle bezorging.

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Was lekker. Alleen jammer dat we 1,5 uur hebben moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur wachten en 3x geprobeerd contact te krijgen per telefoon wat niet lukte, naar de snackbar gegaan. Jammer had echt zin in pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1.5 uur wachten na bestelling geplaatst te hebben gebeld en te horen gekregen dat de bestelling onderweg was. Waarschijnlijk rijdt hij nog steeds ergens rond want bij ons is ie nooit bezorgd. We hebben na 2 uur ergens anders een pizza besteld die er binnen 40 minuten was.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Goede en snelle bezorging

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, prima prijs kwaliteit verhouding. Zelfs een gratis blikje fanta gekregen. We hadden alleen gehoopt dat het er met een half uur zou zijn maar dat bleek een uur.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ze de gratis cola waren vergeten, wel weer lekkere pizza

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder rijk belegd dan ik gewend ben van een aantal jaren terug. Tien ik regelmatig een pizza Lorenza kocht.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur maar eens gaan bellen, de pizza's waren toen de deur nog niet uit! Na 1 1/2 uur bezorgd! In de dozen zat wel boter, maar de broodjes ontbraken helaas, en de bestelde gewone Cola bleek Cola Light te zijn.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een Misto dello chef besteld en die was weer, zoals altijd, heerlijk. Snel bezorgd en geen bezorgkosten. Kortom top!

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta pesto wordt helaas niet waargemaakt. Geen pijnboompit gezien en geen lekkere pesto geproefd. Dit is gewoon champignons pasta kip en roomsaus. De kant en klare van iglo uit de diepvries is lekkerder.

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lorenza heeft er 2,5 uur over gedaan om de pizza's te bezorgen. Hierdoor zouden we gratis eten krijgen, maar dit is alsnog niet gebeurt. Erg jammer want ik bestel al mijn hele leven hier mijn pizza's.

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd !

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel en de pizza's waren heel lekker (pizza Lorenza en pizza Quattro formaggi). Alleen hoorde bij onze bestelling een gratis blikje coca cola te zitten, deze was alleen niet meegeleverd.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk vriendelijke bezorging dus top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij Lorenza.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lorenza is altijd top

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd pizza bij Lorenza! En de pizza komt altijd precies op tijd en is altijd super lekker!!

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, jammer van de vergeten gratis frisdrank. Deze kwam de bezorger later keurig brengen.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij Lorenza!

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was HEERLIJK met een echte knapperige dunne bodem. De bestelling was goed verzorgd en bezorgd.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging want de pizza's waren nog erg warm maar wel wat taai. pizza's waren ok maar mag van mij nog wat beter al blijft het moeilijk om een krokante pizza te leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Lasagna maar niet mijn voorkeur qua smaak, maar wil niet zeggen dat hij niet lekker was. Bezorging perfect en op tijd

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant bij Lorenza. Heerlijke pizza's. Vandaag echter voor de zoveelste keer niet de gewenste pizza ontvangen. Ik vraag altijd of ze de champignons willen weglaten en dat verzoek wordt de helft van de tijd genegeerd of vergeten..... En dat terwijl de opmerking wel op de factuur staat!!! Heb al meerdere malen een nieuwe pizza('s) laten bezorgen. Niet gezellig als de rest van de familie al kan eten.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza voor een redelijke prijs. Snelle en nette bezorging.

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Écht Italiaans en super service

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd helaas, 45 minuten later. Ik ben wel gebeld dat het een kwartiertje later zou komen, maar 45 minuten is wel lang. Kan een keertje gebeuren natuurlijk. Maar ik moest weg dus kwam het slecht uit. Ik heb dus helaas niet lekker rustig kunnen eten en genieten. Het eten is prima, anders...

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en opntijd bezorgd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd piekfijn in orde :)

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging gaf aan om 18.00 kwam aan op 18.03 helemaal top. Pizza was ook goed precies waar het bekend om staat dun lekker vettig goede smaak. Gratis frisdrankje erbij en om het af te maken 2 kleine broodjes met een sausje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren heerlijke pizza's. Bezorging was erg snel. Hier kom ik vanaf nu vaker.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zoals altijd prima kwaliteit :)

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top, warm lekker op smaak en goed warm !

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de tijd bezorgd waarop ik het had aangegeven. de pizza's waren heerlijk en je krijgt er zelfs een broodje bij!

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had als extra in de toelichting aangegeven op beide pizza's rucolla. Helaas is hier geen vervolg aan gegeven. Pizza was overigens prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta quatro frommagi en toen ik het verzoekje gaf of ze het met garnalen konden maken. Was het geen probleem en waren ze er binnen 15 min aan de deur. Ze hebben een nieuwe vaste klant erbij.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gisteren 2 pizza Margherita besteld, helaas was het erg dun belegd. Dat was jammer. service was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd en goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend snelle bezorging na online bestelling. En lekkere pizza's voor een goede prijs.. 3 stuks waren meer dan genoeg voor ons als 2 volw&2 kinderen.

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke pizza's in een handomdraai besteld en keurig afgeleverd.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza , daar moeten we nieuwe borden voor aanschaffen , zo groot! Keurige bezorging !Prima prijs/kwaliteit !Dat doen we nog eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 1 verkeerde pizza besteld, met allemaal hete pepers erop. Perfect en snel opgelost door ze.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs twee dagen op rij, goeie service, heerlijke pizza!

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en uiteraard weer een HEERLIJKE pizza!

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top bestel er al 25 jaar!!!

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms zijn de pizza's erg zwart aan de onderkant.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en uitstekende pizza!!

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste pizza in hilversum al meer dan 20 jaar!!!

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging. Prima pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super. Erg snel. En goede kwaliteit pizza's.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating